Kotimaisen jazzin ja hiphopin superkokoonpanon tarina päättyy – Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana lopettaa

3:51
Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana intoili uudesta levystään keväällä 2018 Radiogaalassa.

Valtteri Laurell Pöyhösen johtama Ricky-Tick Big Band jatkaa toimintaansa tulevaisuudessa ilman Tommy Lindgrenin, Palefacen ja Redraman muodostamaa räppärikolmikkoa.

Jazzin ja hip hopin superkokoonpano Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana lopettaa toimintansa. Yhtye nähdään tulevan kevään jälkeen vielä kesäfestivaaleilla.

Viimeiset konsertit Palefacen, Redraman ja Tommy Lindgrenin muodostaman räppäritrion kanssa bändi soittaa joulukuussa 2019, tiedotteessa kerrotaan.

Säveltäjä-kapellimestari Valtteri Laurell Pöyhösen johtama 17-henkinen Ricky-Tick Big Band jatkaa toimintaansa myös tulevaisuudessa.

– Musiikin tekemisessä kiinnostavimmat tilanteet syntyvät, kun hypätään tuntemattomalle alueelle. Kun alun perin otin yhteyttä Palefaceen ja ehdotin yhteistyötä Ricky-Tick Big Bandin kanssa, emme voineet mitenkään kuvitella mitä kaikkea tulee tapahtumaan, Pöyhönen sanoo tiedotteessa julkaistussa kiitoskirjeessään yhtyeen faneille.

– Olemme tällä hetkellä tutkineet omaa big-band-jazz-rap-genreämme niin perusteellisesti, että uudistuaksemme meidän pitäisi seuraavaksi tehdä niin radikaaleja muutoksia tyylissämme, että lopputulos kuulostaisi jo joltain toiselta yhtyeeltä.

Ennen superkokoonpanon viimeisiä konsertteja joulukuussa Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana esiintyy tammikuun lopulla Ylläksellä ja maaliskuussa Helsingissä sekä Oulussa. Kesän ja syksyn 2019 esiintymiset julkistetaan myöhemmin.

Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana on julkaissut kolme studioalbumia: Burnaa (2013), Korottaa panoksii (2015) ja Pidä valot päällä (2018).

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja