Koskettava video: Mummi halaa 15 tuntia kadoksissa ollutta pikkutyttöä – paimenkoira pysyi tytön rinnalla koko yön

Koira pelasti eksyneen lapsen Australiassa 1:47

Viime viikolla kadonnut kolmevuotias australialaistyttö oli 15 tuntia kadoksissa ja nukkui yönsä ulkona. Tytön löytänyt isoäiti kertoo haastattelussa hetkestä, jona perheen painajainen saikin onnellisen lopun.

Queenslandin maaseudulla käynnistyi mittava etsintäoperaatio, kun perheen kolmevuotias tyttö katosi. Etsintäoperaatioon osallistui niin paikallisia kuin poliisikin ja sitä jatkettiin yön selkään asti. 

Pelastusoperaatiossa mukana ollut perheen isoäiti Leisa kertoo, että perheen koira auttoi lopulta löytämään pienen tytön. Tyttö löytyi aamulla korkealta vuorelta.

– Hänen setänsä istahti kannolle ja totesi, että koittaa miettiä kuten kolmevuotias, jonka jälkeen hän osoitti suuntaa ja ehdotti tytön menneen sinne.

Leisa löysi metsästä ensin perheen koiran ja huuteli tytön nimeä. Perheelle selvisi, että vanha paimenkoira oli pysynyt koko operaation ajan tytön rinnalla.

– Kuulin vaimean vastauksen ja pyysin tyttöä huutamaan lempinimeäni Granby, jonka jälkeen hän huusi minua nimeltä. Silloin huusin löytäneeni hänet.

Pieni Aurora kertoi isoäidilleen nukkuneensa yön pihalla koiran kanssa. 13 celciusasteen lämpötilasta huolimatta tyttö kertoi isoäidilleen nukkuneensa hyvin perheen koiraa halaten.

Lue myös:

    Uusimmat