Koskettava video: Foo Fightersin Dave Grohl murtui kyyneliin rumpali Taylor Hawkinsin muistokonsertissa: "Kukaan muu ei voi saada nauramaan kuin hän sai"

Foo Fightersin Dave Grohl murtuu kyyneliin rumpali Taylor Hawkinsin muistokonsertissa 0:33
Katso koskettava video, kun Dave Grohl murtuu kyyneliin laulaessaan rumpali Taylor Hawkinsin muistoksi.

Rockmuusikko Dave Grohlille Foo Fightersin rumpalin Taylor Hawkinsin kuolema on kova paikka.

Foo Fighters -yhtyeen keulakuva Dave Grohl murtui kyyneliin kesken Times likes these -kappaleen bändin edesmenneen rumpalin, Taylor Hawkinsin, kunnianosoitukseksi järjestetyssä konsertissa lauantaina 3. syyskuuta Wembley Arenalla Lontoossa.

– Hyvät naiset ja herrat, tänä iltana olemme kokoontuneet tänne juhlimaan rakkaan ystävämme, bändikaverimme, veljemme Taylor Hawkinsin elämää, musiikkia ja rakkautta. Ne teistä, jotka tunsivat hänet henkilökohtaisesti, tiedätte, että kukaan muu ei voi saada sinua hymyilemään tai nauramaan tai tanssimaan tai laulamaan niin kuin hän sai, Grohl sanoi Hawkinsista avauspuheessaan.

Konsertissa olivat mukana myös Dave Chappelle, Elton John, Jason Sudeikis, Liam Gallagher ja Paul McCartney juhlimassa ja kunnioittamassa Hawkinsin elämää.

Ystävyys kollegoiden Hawkinsin ja Grohlin välillä oli paljon muutakin kuin vain musiikkia. Hawkins kutsui Grohlia elämänkumppanikseen keskustelussa Entertainment Weeklyn kanssa ennen kuolemaansa.

The Storyteller -muistelmissaan Grohl kuvaili Hawkinsia veljekseen, parhaaksi ystäväkseen ja mieheksi, jonka vuoksi hän ottaisi luodin itseensä.

Lauantain konsertti oli ensimmäinen kahdesta Hawkinsin kunniaksi järjestetystä konsertista. Toinen tapahtuma järjestetään Kia Forumissa Los Angelesissa 27. syyskuuta.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat