Koska nainen on parhaimmillaan? Miehet vastaavat

Naisten päivän kunniaksi kysyimme miehiltä, koska nainen on parhaimmillaan.

”Koska nainen on parhaimmillaan? Minkä ikäisenä, tai missä elämäntilanteessa?” kysyy nimimerkki Me vaan.

Näin miesraati vastasi:

"Ennen kuin vanhenemisen (keski-iän) mukana tuoma kyynisyys on ehtinyt puraista."
– Kyyninen aviomies, 35

"Nainen on parhaimmillaan 35-40 vuotiaana olettaen, että fyysinen olemus on kunnossa. Silloin nainen osaa kantaa itseään ja myös tiedostaa itsensä ja vahvuutensa."
– Mies, 41, sinkku 

"Dear you vaan, nainen on parhaimmillaan just nyt. Jos vähän ulkonäkö sattuukin rapistumaan, niin persoonallisuus paranee iän mukana! Paitsi jos satut olemaan nutturapäinen tiukkapipo-bleiseri-uraohjus, silloin olit parhaimmillasi 21-vuotiaana."
– Mies, 31, sinkku

"Nainen on parhaimmillaan, kun hän on itsevarma, hankkinut elämänkokemusta sekä löytänyt aikuisen itsensä. Iältään hän on ylittänyt 27 vuotta ja sinut kroppansa ja seksuaalisuutensa kanssa."
– Mies, 33, sinkku

"Milloin nainen on parhaimmillaan? Aika paha. Riippuu kovin naisesta. Jotkut ovat parhaimmillaan koko ajan, jotkut ennen lapsia, toiset kymmenen vuotta niiden jälkeen. Mikään ei vissiin ole väärin. Elämäntilanne on paras silloin, kun ei ihan vielä tajua meitä ukkoja. Koska heti kun alkaa tajuamaan, niin asiat mutkistuvat. Mielestäni ei ole varsinaista ikää, mistä voisi väitellä, että nainen on parhaimmillaan. Sanon siis näin: naisen pitää olla hiukan elämää kokenut kaikkine iloineen ja pettymyksineen. Naisen tulee olla vahva. Mies tarvitsee sellaista naista. Nainen on parhaimmillaan, kun hän saa olla nainen. Arvostettu ja rakastettu."
– Mies, 47, sinkku

"Nainen on parhaimmillaan silloin, kun osoittaa kiitollisuutensa ja arvostuksensa kumppaniaan (monesti mies) kohtaan, joka jaksaa rakastaa ja tukea häntä läpi sen hormonaalisen vuoristoradan, epäloogisen maailmankatsomuksen ja liiallisen asioiden vaikeaksi tekemisen jälkeen."
– Mies, 45, naimissa

"En osaa varmaksi sanoa, koska olisi pitänyt olla aika eri-ikäisten naisten kanssa. Uskoisin, että nainen on parhaimmillaan jossain 25-30-vuotiaana. Iällä ei varmaan ole niin paljon merkitystä. Elämäntilanteessa varmaan vakavassa suhteessa nainen uskaltaa olla juuri se mitä se onkin, eikä tarvitse esittää mitään!"
– Mies, 23, sinkku

"Parhaimmillaan mihin? Monissa asioissa varmaan parhaimmillaan vanhempana, tuskin missään parhaimmillaan alle 20-vuotiaana. Joka iässä on varmaan kaikille jotain hyvää."
– Mies, 36, avoliitossa

"Oman parisuhdestatukseni vuoksi mielestäni paras elämäntilanne mukavalle kohtaamalleni naiselle on tietenkin sinkkuus. Ja hieman vakavammin pohdittuna;  mielestäni pääasia on se, miten itse kokee oman elämänsä, koska se näkyy ja heijastelee ulospäin kaikessa. Jos elää mielestään elämänsä parasta aikaa, niin vaikuttaa positiivisuuden jne. kautta kiinnostavammalta myös vastakkaiselle osapuolelle. Ikä on vain numero. Sanoisin, että nainen on parhaimmillaan tänään."
– Mies, 39, sinkku

"Kropan puolesta varmaan siinä parikymppisenä, ajatusmaailmaltaan varmaan siinä nelikymppisenä ja itsevarmuudeltaan siinä seitsemänkymppisenä, eli riippuu, mitä asiaa pitää parhaimpana puolena. Mutta jos pitäisi sanoa vain joku, niin ehkä se itsellä menisi tuonne kolmekymppiseen naiseen."
– Mies, 36, naimisissa 

"Hei te vaan. Nainen on parhaimmillaan aikuisena, ei se iästä ole kiinni tai elämäntilanteesta."
– Mies, 31, tapailee

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja