Mainos

Korukaupan myyjältä halveksuva kommentti – köyhä pari jakoi koskettavan tarinan kihlauksestaan

Amerikkalaisnainen pitää omituisena sitä, että kymmenien tuhansien sormuksista on tullut ”tosirakkauden” merkki, joka varmistaa, että pari todella rakastaa toisiaan.

Love What Matters -sivuston jakama tarina osoittaa, ettei kihlasormuksen koolla ole mitään väliä. Sivustolla Ariel Desiree McRae kertoo, että hänen ja hänen miehensä elämä on usein päivittäistä kamppailua laskujen ja liian vähäisten rahojen kanssa.

Kaksikko halusi kihloihin, vaikka sormukseen ei olisikaan varaa. McRaen mies kuitenkin halusi ostaa rakastamalleen naiselle sormuksen. Pari päätyi kahteen yhteensopivaan, edulliseen koruun.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Kuitenkin, kun olimme ostamassa sormuksia, nainen, joka työskenteli siellä, tuli auttamaan meitä palvelevaa naista. Hän sanoi ”voitteko te uskoa, että jotkut miehet ostavat näitä kihlasormuksiksi? Miten säälittävää”. Kun hän sanoi sen, näin, miten mieheni kasvot valahtivat. Hänestä tuntui jo valmiiksi pahalta, koska hänellä ei ollut varaa päärynänmuotoiseen korusettiin, johon olin ihastunut ja ja jota olin katsellut Pinterestissä, McRae kuvaa.

– Mies tunsi jo epäonnistuneensa ja kyseli uudelleen ja uudelleen ”oletko varma, että olet tyytyväinen näihin? Oletko varma, että ne ovat okei?” Häntä harmitti ajatus siitä, että hän ei tee minua tarpeeksi onnelliseksi, tai etten halua naida häntä, koska sormukseni eivät maksaneet tarpeeksi rahaa ja olleet tarpeeksi upeita. Vanha Ariel olisi repinyt naiselle uuden aukon. Kypsä Ariel sanoi ”ei sormuksella ole väliä, vaan sillä rakkaudella, jolla se ostetaan”. Ostimme sormukset ja lähdimme.

McRae huomauttaa, että olisi sanonut ”kyllä” kihloille, vaikka sormus olisi ollut 25 senttiä maksava lelukoru. Hän pitää omituisena sitä, että kymmenien tuhansien sormuksista on tullut ”tosirakkauden” merkki, joka varmistaa, että pari todella rakastaa toisiaan.

– Toki nämä (sormukset) ovat kivoja, toki niiden tunnearvo on ihanaa enkä yritä vähätellä kenenkään kokemuksia, mutta milloin näin kävi? Miksi materiaalin omistaminen on yhtä kuin rakkaus? Mieheni pelkäsi niin paljon, etten halua häntä, koska hänellä ei ole varaa koruun. Häntä pelotti, että rakkauteni häntä kohtaan kalpenisi, koska hänellä ei ollut varaa hääsettiin, jonka olisin halunnut. Maailma on tehnyt asiat tällaisiksi, ja se on surullista.

Pariskunta karkasi lopulta naimisiin oikeustalolla 130 euron sormuksineen. McRaen mukaan he ei eivät voisi olla onnellisempia.

0:59

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.