Toinenkin jalkapallo-ottelu peruttu Suomessa koronavirusvaaran vuoksi – kokkolalaisjoukkueen bussi kääntyi kesken matkan takaisin

Suomen toiseksi korkeimman sarjatason jalkapallo-ottelu MYPA-KPV siirretään pelattavaksi myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan koronavirusriskin vuoksi. Asiasta kertoo Suomen Palloliitto verkkosivuillaan.

Ottelu oli määrä pelata lauantaina kello 17. Syyksi siirrolle mainitaan "ilmeinen koronariski", sillä KPV:n joukkueen piirissä on todettu koronatartunta.

Vahvistus tartunnalle saatiin KPV:n ollessa jo matkalla Myllykoskelle, jonka seurauksena joukkue on kääntynyt takaisin Kokkolaan.

Koronatartunnan saanut pelaaja ei ollut joukkueen mukana.

Myös Kakkosessa pelaava JIPPO tiedotti nettisivuillaan, että sen tämän päivän kotiottelu kokkolalaista GBK:ta vastaan on peruttu. GBK on olosuhteiden ja pelikentän kautta jatkuvassa kontaktissa KPV:n kanssa, josta seuralla on myös kaksi lainapelaajaa riveissään.

Juttua ja otsikkoa muokattu kello 13.52. Myös Kakkosen ottelu JIPPO-GBK on peruttu lauantailta KPV:n tartuntatapauksen vuoksi. 

Lue myös:

    Uusimmat