Koronavirusoireet veivät takavuosien urheilusuuruuden sairaalaan – "Tämä virus ei ole vitsi"

Takavuosien baseball-suuruus Jim Edmonds hakeutui lauantaina sairaalaan koronavirusoireiden vuoksi. 49-vuotias Edmonds yritti selviytyä ensin kotona, mutta olon heikennyttyä hän päätti hakeutua sairaalaan. 

Peliurallaan kahdeksan kertaa kultaisen räpylän voittanut Edmonds odottaa parhaillaan koronavirustestin tuloksia. 

– Luulin, että olen tarpeeksi kova ja selviän tästä itse. Tämä virus ei ole vitsi, maskiin verhoutunut Edmonds julkaisi Instagramissa.

Edmondsin viivyttely sairaalaan hakeutumisessa ei ole epätavallista. Yhdysvaltojen terveydenhuoltojärjestelmä nojaa vahvasti yksityisiin terveyspalveluihin, ja koronaviruksen oireista kärsiviä on kehotettu pysymään kodeissaan, elleivät oireet äidy vakaviksi. 

Yhdysvalloissa on todettu 120 000 koronavirustartuntaa, mikä on suurin määrä yhdessä maassa. Kuolleiden määrä on lähes 2 200, ja sen odotetaan nousevan.

Edmonds pelasi MLB-liigassa 17 kautta, ja hänet valittiin neljästi sarjan tähdistöön. Pääosa urasta sujui Anaheim Angelsissa (1993–99) ja St. Louis Cardinalsissa (2000–07). Edmonds kunnostautui erityisesti kiinniottajana, mistä kertoo kahdeksan valintaa kultaisen räpylän saajaksi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja