Koronaviruksen ilmaantuvuus lähti laskuun – sairaalahoidossa 215 ihmistä

6:28
MTV Uutisten kysely: 5 prosenttia suomalaisista ei aio ottaa koronarokotetta – tässä syyt

Koronaviruksen ilmaantuvuudessa on havaittavissa maltillista laskua. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) mukaan koronaviruksen kahden viikon ilmaantuvuus sataatuhatta asukasta kohden on noin 130, kun se edellisellä kahden viikon jaksolla oli noin 140.

Suomessa on raportoitu tänään 659 uutta koronavirustartuntaa. Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 7  384 tartuntaa, mikä on 402 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu Suomessa 155  547.Suomessa oli maanantaina sairaalahoidossa 215 koronaviruksen aiheuttamaan tautiin sairastunutta, joista tehohoidossa oli 34. THL kertoo koronan vuoksi sairaalassa olevista seuraavan kerran keskiviikkona.

Toisen koronarokotuksen saanut jo yli 77 prosenttia yli 12-vuotiaista

Toisen koronavirusrokotuksen on Suomessa saanut 77,3 prosenttia 12 vuotta täyttäneistä, kertoo THL. Toisen rokoteannoksen on saanut noin 3,78 miljoonaa ihmistä.Ensimmäisen koronavirusrokotuksen on saanut 85,3 prosenttia 12 vuotta täyttäneistä. Ensimmäisen annoksen saaneita on noin 4,17 miljoonaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja