Koronakriisi laittoi suunnitelmat uusiksi – Annimari Korte muutti Espanjasta pysyvästi Suomeen: "Tupareita en ole vielä pitänyt"

2:36
Annimari Korte MTV Urheilun haastattelussa - katso video.

Huippu-urheilija Annimari Korte asui Espanjassa kolme vuotta.

Aitajuoksija Annimari Korten tämä vuosi meni täysin uusiksi koronakriisin vuoksi. Olympialaiset siirrettiin ensi vuoteen ja kesän EM-kilpailut peruttiin kokonaan. Se harmittaa huippu-urheilijaa, sillä hän oli valmistanut tämän kesän arvokisoihin.

– Enemmän minua harmittaa, kun EM-kisat peruttiin. Siellä olisi ollut mitalimahdollisuudet, Korte sanoi Suomen Urheiluhierojaopiston kesäkauden avajaisissa.

Viikonloppuna Korte kilpailee Oslossa, mistä käynnistyy tämän kesän kisakausi ja jatkuu syyskuulle asti. Korte kertoo, että urheilijat kilpailevat yleisön edessä.

– Harjoittelen kaksi kertaa päivässä, sään mukaan ulkona tai sisällä. Olympiakomitean tukiurheilijat ovat päässeet treenaamaan hallissa koronan aikana.

Kortella on tänä vuonna ollut elämässä suuri muutos, sillä Espanja sai jäädä ja hän muutti pysyvästi Suomeen. Korte julkaisi Instagram-tilillään kuvan uudesta kodistaan, josta aukeaa upeat näkymät.

Kaikki kuvat pääset katsomaan, kun klikkaat kuvan oikealla olevasta nuolesta.

– Asuin Espanjassa kolme vuotta. Olin ajatellut urani jälkeen muuttaa takaisin Suomeen, mutta koronan takia en ole päässyt Espanjaan kuin muutaman kerran tänä vuonna. Ei siellä ole järkevää pitää kämppää, Korte kertoi.

– Yritin hoitaa uuden kotini kuntoon mahdollisimman pian, että voin keskittyä kisoihin. Tupareita en ole vielä pitänyt, mutta ne ovat tulossa tässä kuussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja