Kondomilaukku kannustaa naisia suojaseksiin

Maggie Kerwick valmisti hätkähdyttävän laukkumalliston. I'm Covered -malliston tuotteet näyttävät siltä kuin ne olisi valmistettu kondomeista. Suunnittelija haluaa herättää teoillaan puhetta turvaseksin tärkeydestä.

Maggie Kerwick on suunnitellut hätkähdyttävän laukkumalliston. Laukut näyttävät siltä kuin ne olisi valmistettu kondomeista. Tempauksen takana on halu vaikuttaa.

– Tavoitteemme on kannustaa naisia kantamaan ja käyttämään kondomeja. Nykypäivän yhteiskunnassa kondomia kantavaa miestä pidetään valmistautuneena, mutta kondomia mukanaan kantavaa naista pidetään tuhmana tyttönä. Haluan tämän laukun ravistelevan noita stereotypioita, sillä kukaan ei ole suojassa riskeiltä, joita kondomin käyttämättömyyteen liittyy, Kerwick toteaa.

Suunnittelija on ihmeissään sukupuolitautien ja teiniraskauksien määrästä Yhdysvalloissa.

– Haluan että tämä laukku antaa naisille itseluottamusta sanoa, että heidän laukkunsa ei ole vain tehty kondomeista, vaan niitä on myös laukun sisällä ja naisilla on myös aikomus käyttää niitä, Kerwick kertoo.

Laukku on upea kannanotto itsevarman ja itsestään huolehtivan naisen hyväksi. Laukusta saatavat tuotot menevät tietenkin seksuaalivalistuksen hyväksi.

MTV3/Helmi

Kuva: Shuttertsock/Theos

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja