Kolminkertainen olympiamitalisti Patrik Sjöberg sairastui vakavasti ja laihtui 15 kiloa – "Yhtä helvettiä selvittää, onko kyse unesta vai todellisuudesta"

Entinen korkeushyppääjä Patrik Sjöberg pääsi sairaalasta, johon hän oli joutunut keuhkokuumeen ja verenmyrkytyksen takia. Ruotsalainen kertoi Instagramissa, että hänen kehonsa oli lähellä pettää.

Sjöberg oli 1980- ja 1990-luvuilla maailman parhaimpia korkeushyppääjiä. Hän on voittanut kahdeksan arvokisamitalia, joista viisi on kultaisia. 56-vuotias ruotsalaisen viime viikot ovat olleet raskaita. 

– Tämä oli opetus siitä, kuinka onnellinen sinun pitäisi olla hyvästä terveydestä. Kehoni oli muutama viikko sitten valmis antamaan periksi, Sjöberg kirjoitti.

Hän oli sairaalassa melkein kuukauden päivät. Vaikka Sjöberg on päässyt sairaalasta, hän sanoo, että vaikea aika ei ole vielä ohi.

– Minulla on vaikeuksia liikkua ja motoriikka ei ole entisensä. Minulla on haasteita ruokahaluni kanssa, joten olen laihtunut 15 kiloa, Sjöberg kertoi.

Fyysisien vaivojen lisäksi henkinen puoli tuo lisähaasteita. Sjöbergillä on vaikeuksia erottaa unet todellisuudesta.

– Se on yhtä helvettiä selvittää, että onko kyse unesta vai todellisuudesta. Synkät ajatukset helpottavat vajoamista pimeällä polulle ja se ei todellakaan auta paranemista, Sjöberg sanoi.

Alla Patrik Sjöbergin päivitys.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja