Kolmikko hakkasi miehen kuoliaaksi Turun Luolavuoressa – kaikille tuomituille lähes kymmenen vuotta vankeutta

Kolme miestä on tuomittu vankilaan miehen tappamisesta Turun Luolavuoressa viime syyskuussa. Rikos tapahtui yhden tuomitun asunnolla, missä joukko oli viettämässä iltaa ja juomassa alkoholia.

Miesten kesken syntyi riitaa, ja uhria alettiin pahoinpidellä. Kaikki kolme kertoivat kohdistaneensa uhriin väkivaltaa.

Yhden tuomituista mukaan uhri oli pahoinpitelyn jälkeen kaatuillut ja päätynyt olohuoneeseen sohvan viereen. Jossain vaiheessa asunnolla olleet kävivät nukkumaan, ja aamulla he huomasivat uhrin olevan eloton ja kutsuivat ambulanssin. Miestä yritettiin elvyttää, mutta hän kuoli sairaalassa.

Oikeuden mukaan miestä oli lyöty päähän useita kertoja. Kaikkien kolmen katsottiin olevan vastuussa uhrin kuolemasta.

– He ovat toimineet mainitun säännöksen tarkoittamalla tavalla rikoskumppaneina, eikä heidän rikosvastuunsa kannalta näin ollen merkitystä ole sillä, minkälaista väkivaltaa kukin heistä on uhriin kohdistanut, sanotaan Varsinais-Suomen käräjäoikeuden tuomiossa.

Jani Kristian Parviainen, 46, Ismo Juhani Nieminen, 60, ja Kari Juhani Mattila, 49, saivat kaikki yhdeksän ja puolen vuoden vankeustuomiot.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja