Mainos

Kolme loukkaantui veneen törmättyä poijurakenteeseen Saimaan kanavassa Venäjän puolella

Saimaan kanavassa sattui onnettomuus, kun noin viisimetrinen alumiinivene törmäsi kanavan poijurakenteeseen, kerrotaan Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta.

Onnettomuus tapahtui Pällin sululla Venäjän puolella noin puoli kymmeneltä aamupäivällä.

Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen päällikköpäivystäjä Esa Viirun mukaan Pällin sulun liikenne keskeytettiin hetkeksi, mutta tilanne oli jo ohi puoli kahdentoista aikaan.

Onnettomuudessa loukkaantui kolme suomalaista keski-ikäistä miestä, jotka työskentelivät Liikenneviraston urakoitsijalle, kertoo sähköinsinööri Heikki Vakkila Liikennevirastosta. Vakkilan mukaan miehet olivat korjaamassa viime yönä vioittunutta kanavan reunavaloa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen hälytyksestä Saimaan kanavan valvomosta. Viiru sanoo kyseessä olleen harvinainen tehtävä pelastuslaitokselle, sillä kanavassa ei ole ollut onnettomuuksia viime vuosina.

Pelastuslaitoksen mukaan miehet kuljetettiin ensihoidon jälkeen ambulansseilla sairaalaan Suomeen. Miesten vammoista ei ole tarkkaa tietoa. Viirun mukaan kukaan ei pudonnut veneestä, mutta hän arvelee miesten saaneen ruhjeita veneen pysähdyttyä äkillisesti törmäyksessä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.