Mainos

Mies ampui umpimähkään konserttiyleisöä Itävallassa

Itävallassa kaksi ihmistä on kuollut ja 11 haavoittunut viime yönä konsertin jälkeen sattuneessa ampumisessa Nenzingissä maan länsiosassa. Lisäksi epäilty ampuja riisti itseltään hengen välikohtauksen jälkeen.  

Ampuminen sattui kello kolmen aikaan yöllä paikallista aikaa. Ampumisen taustat ovat epäselvät, mutta silminnäkijöiden mukaan epäilty 27-vuotias mies oli aikaisemmin riidellyt tyttöystävänsä kanssa parkkipaikalla.

Itävallan yleisradion ORF:n mukaan mies oli riidan jälkeen mennyt autoonsa ja hakenut kiväärin. Palattuaan takaisin mies oli ampunut umpimähkään väkijoukkoon ennen kuin hän oli mennyt läheiselle parkkipaikalle ja ampunut itsensä, poliisi kertoo uutistoimisto APA:n mukaan.  

Konserttialueella oli ampumisen aikaan 150 ihmistä. Vorarlberg Online -sivuston mukaan kyseessä oli The Lords -moottoripyöräkerhon tapahtuma. Sivuston mukaan ihmiset juoksivat metsään ja autoteille paetakseen ampujaa.  

Poliisin mukaan usean haavoittuneen vammat ovat vakavia. Haavoittuneita on kuljetettu eri sairaaloihin Vorarlbergin osavaltiossa, jossa Nenzing sijaitsee. Pelastuslaitos ei voinut käyttää pelastustehtävissä helikopteria, sillä tapahtumapaikka sijaitsi suoraan voimajohdon alapuolella.  

Nainen, jonka kanssa epäillyn ampujan nähtiin riitelevän, ei haavoittunut ampumisessa.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.