Koliseeko Red Bull -kuskeilla keskenään? – tallipomoa huolettaa

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner tekee Daniel Ricciardolle ja Max Verstappenille selväksi, ettei keskinäistä kolarointia Meksikon kisassa suvaita. Muuten Ricciardo ja Verstappen saavat haastaa toisensa vapaasti.

MAINOS

F1 suorana C Morella – Meksikon GP viikonloppuna

Sunnuntai: Meksikon GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

– He voivat ajaa vapaasti kilpaa, mutta heidän on tehtävä se puhtaasti. Kisaa ei voiteta ensimmäisessä mutkassa, Horner sanoi Sky Sportsin mukaan.

Horner tolkuttaa kuskeilleen, että yliyrittäminen kisan alussa kostautuu. Renkaansa tuhoaa silloin helposti. Onhan renkaiden säästäminen Meksikossa ratkaisevassa roolissa.

– Kyse on pitkälti rengashallinnasta. Nämä renkaat kuluvat täällä nopeasti. On varmistettava taktiikka, jolla pysymme Mercedeksen ja Ferrarin edellä.

Horner antaa kuskeilleen ensimmäiseen mutkaan selkeän ohjeen. Kaksoisjohto on säilytettävä, eikä Mercedekselle ja Ferrarille saa antaa liian hyvää ulostuloa mutkasta. Hän muistuttaa Mercedeksen ja Ferrarin kulkevan suorilla todella kovaa.

Horner myös painottaa, että tiimin edun on oltava aina etusijalla.

– He molemmat todellakin haluavat sitä (voittoa) ja se on vaarallista. Molemmat ovat mukana tiimissä ja heidän on pidettävä se mielessä.

Ricciardo starttaa Meksikossa paalulta ja Verstappen toisesta ruudusta. Red Bullin molemmat autot ovat eturivissä viiden vuoden tauon jälkeen.



Lue myös:

    Uusimmat