Mainos

Kolari katkaissut liikenteen Nelostiellä Simossa – Yle: Kaksi kuollut kolarissa

Henkilöauton ja puutavaralastissa olleen rekan kolari on katkaissut liikenteen Nelostiellä Simossa, kertoo Lapin poliisi.

Kolari tapahtui noin kuuden aikaan keskiviikkoaamuna lähellä Maksniemen risteystä. Molemmissa ajoneuvoissa oli yksi ihminen. Ylen tietojen mukaan molemmat osalliset ovat kuolleet onnettomuudessa, mutta tapauksen viestinnästä vastaava Pekka Alamommo Lapin poliisista ei vahvista tietoa STT:lle. Poliisi tiedottaa osallisten tilasta myöhemmin.

Nelostie on suljettuna pelastus-, tutkinta- ja raivaustoimien vuoksi. Liikenne on pahoin ruuhkautunut. Alamommo kertoi yhdentoista aikaan, että hinauskalustoa oltiin saamassa paikalle.

– Tiellä on iso ajoneuvo kyljellään ja sitten vielä puutavaraa. Näiden nostaminen vie tietenkin oman aikansa.

Onnettomuuspaikan raivaus vie alustavan arvion mukaan useita tunteja. Lapin poliisi tiedottaa raivauksen etenemisestä tarkemmin Twitterissä. Puoli yhden aikaan iltapäivällä Nelostie oli yhä poikki.

Kolme loukkaantui kolarissa kiertoreitillä

Paikalla on käytössä kiertoreitti, joka on kelirikon vuoksi äärimmäisen huonokuntoinen. Alamommo kertoo, että osa henkilöautoista kiertää reitin kautta omalla vastuullaan, mutta raskaalle liikenteelle kiertotie ei sovellu ollenkaan.

Onnettomuuspaikan kiertävällä reitillä kolme ihmistä on loukkaantunut kahden henkilöauton peräänajossa. Kaikki loukkaantuneet on toimitettu sairaalahoitoon. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja