Mainos

Rekan kuljettaja kuoli kahden rekan kolarissa – valtatie 9 poikki todennäköisesti yli puolenyön

Pohjois-Savossa Tuusniemellä on kuollut mies säiliörekan ja tavarankuljetusrekan yhteentörmäyksessä, kertovat poliisi ja pelastuslaitos. Onnettomuus tapahtui noin kello 11.40.

Pelastuslaitoksen mukaan Joensuusta Tuusniemelle päin ajaneen rekan perävaunu lähti heittelehtimään ja osui vastaan tulleeseen rekkaan. Vastaan tulleen säiliörekan kuljettaja kuoli onnettomuudessa. Onnettomuuden aiheuttaneen rekan kyylissä oli lasinkuljetukseen soveltuvia telineitä.

Onnettomuuspaikka sijaitsee Tulikallion kohdalla.

Poliisi arvioi ennen kello yhtä, että valtatie 9 Tuusniemellä on poikki ainakin kello kolmeen saakka. Hieman ennen kello kahta poliisi ilmoitti uudestaan, että onnettomuusajoneuvojen siirto ja raivaus kestää vielä useita tunteja. Kahdeksalta poliisi tiedottii jälleen, että tien avaaminen tulee kestämään vielä useita tunteja, todennäköisesti yli puolenyön.

Raskas liikenne kulkee onnettomuuspaikan ohi Kaavin ja Outokummun kautta ja henkilöautoliikenne Ohtaanniementien kautta.

Alueella on huono ajokeli räntäsateen ja tien pinnassa olevan sohjon vuoksi, kerrotaan pelastuslaitoksesta. Pelastuslaitoksen mukaan tieosuudella on 80 kilometrin tuntinopeusrajoitus.

Poliisi selvittää onnettomuuteen johtaneita olosuhteita ja tapahtumia. Paikalla on poliisin tekninen tutkinta ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.