Mainos

Kokoomuslaiset saapuvat jännittämään vaaleja Maxineen – kuohuviiniä ja nakkisämpylöitä

Tunnelma on kuumottavan odottava viime kuntavaalit voittaneen kokoomuksen vaalivalvojaisissa helsinkiläisravintola Maxinessa.

MTV Uutiset seuraa vaali-iltaa reaaliaikaisesti

Kello 19.55 alkavassa nettilivessä analysoidaan ennakkoäänten tuloksia ja vieraillaan puolueiden vaalivalvojaisissa. Lähetystä voi seurata osoitteessa MTV.fi sekä katsomo.fi-palvelussa.

MTV3-kanavalla tuloslähetys alkaa kello 21.05. Lähetyksessä haistellaan tunnelmia kuntatalolla, jonne puoluejohtajat siirtyvät omista vaalivalvojaisistaan ennakkoäänten selvittyä. Tätäkin lähetystä voi seurata myös netin puolelta tai katsomosta.

Ja tietenkin vaalit ovat isossa roolissa myös MTV3 kanavalla kello 22.00 alkavissa Kymmenen uutisissa.

MTV.fi seuraa netissä tuloslaskennan lisäksi myös paitsi eri kuntien myös kiinnostavimpien ehdokkaiden tilannetta. Olemme paikalla myös puolueiden vaalivalvojaisissa.

Seuraa oman kuntasi ja ehdokkaasi tilannetta oikeusministeriön vaalit.fi-palvelusta.

Väkeä jännittää, säilyttääkö puolue ykköspaikkansa ohi SDP:n ja keskustan. Gallupien perusteella kolmen kärki on äärimmäisen tasainen.

Ravintola alkaa täyttyä nopeasti. Baaritiskeiltä ostetaan kuohuviiniä pöytiin, ja perinteinen hotdogkioski on avattu.

Puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo saapui juristivaimonsa Niina Kanniainen-Orpon kanssa omiensa pariin hyvissä ajoin. Hän kertoi valmistautuneensa iltaan lepäillen ja lenkillä käyden. Ennen vaalivalvojaisia Orpo kävi myös syömässä puoluetoimistoväen ja oman tiiminsä kanssa. Hän sanoi olevansa hyvällä mielellä, mutta jännittävänsä todella.

– Nämä ovat ensimmäiset vaalini puheenjohtajana, kyllä jännittää, hyväntuulinen puheenjohtaja kertoi.

– Nyt ollaan taistelemassa tosissaan suurimman kuntapuolueen paikasta.

Kokoomus sai viime kuntavaaleissa 21,9 prosenttia äänistä ja 1 735 valtuustopaikkaa. Seuraavaksi suurin kuntapuolue SDP sai tuolloin 19,6 prosenttia äänistä.

42:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.