Mainos

Kokkolan asuntomessut: Paola Suhonen ja Sikke Sumari suunnittelijoina

Lemminkäisen kohteessa Kokkolan asuntomessuilla nähdään heinä–elokuussa Ivana Helsingin tyyliin sisustettu kerrostaloyksiö ja Sikke Sumarin suunnittelema kahden parvekkeen muodostama yrttitarhakokonaisuus.

Lemminkäisen rakentama kohde Kokkolan asuntomessualueella on viisikerroksinen, energiatehokas kerrostalo Albatrossi. Merellisissä maisemissa sijaitsevassa rakennuksessa on yhteensä 52 asuntoa, joista useimpiin on talon porrastuksella saatu merinäköala.

Asuinalueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat venesatama, uimaranta, viheralueita sekä kaupungin paras leikkipuisto. Albatrossin suunnittelussa on panostettu asuntojen laadukkuuteen, toimivuuteen, viihtyisyyteen sekä turvallisuuteen, eri ikäryhmien tarpeet huomioiden. Tehokkaan tuloilman jälkilämmityksen ansiosta Albatrossissa asuminen on edullista.

– Kerrostaloasunto tarjoaa mahtavia mahdollisuuksia. Parvekkeen suunnitteleminen yrttipuutarhaksi näyttää, että kerrostalossa asuvan viherpeukalon yrttitarhan ei tarvitse olla minimalistinen, sanoo Sikke Sumari.

– Visuaalisesti miellyttävä ja laadukas lopputulos ovat yhteisiä tavoitteita Ivana Helsingille ja Lemminkäiselle. Meidän oli loogista lyödä hynttyyt yhteen asuntomessuja varten. Kerrostaloasuminen antaa paljon mahdollisuuksia uusille ideoille, kommentoi Ivana Helsingin tuottaja Pirjo Suhonen.

Lemminkäisen kohteessa on messujen ajan pop-up -myymälä, jonka valikoimaan kuuluu erityisesti asuntomessuille suunniteltuja Ivana Helsinki -tuotteita sekä Sikke Sumarin keittokirjallisuutta.

Asuntomessut pidetään Kokkolassa 15.7.–14.8.2011.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.