Kokiko Leijonat vääryyttä? Ville Nieminen tuomitsi jyrkästi USA:n ratkaisuosumaa edeltäneen kohutilanteen – "Se on pelikiellon paikka"

1:45
C Moren studio analysoi USA:n voittomaalia edeltäneen tilanteen.

USA:n ja Leijonien välinen ottelu ratkesi vähintäänkin kyseenalaisesti, sillä USA:n voittomaalia edelsi erikoinen tilanne. C Moren asiantuntija Ville Nieminen oli sitä mieltä, että tilanteesta olisi pitänyt tuomita rangaistus.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Suomi-Tanska torstaina 16.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Vain hetki ennen USA:n voittomaalia nähtiin kyseenalainen tilanne, kun Clayton Keller kaatoi Juhani Tyrväisen rajusti jään pintaan. Dylan Larkin pääsi käyttämään saamansa ajan ja tilan hyödykseen iskemällä kiekon Suomen verkkoon.

USA:n maalia edeltänyt tilanne puhutti myös C Moren asiantuntijakaksikkoa Ville Niemistä ja Karri Kiveä. Tilanteen hidastuksista on nähtävissä, kuinka Keller pyyhkäisee jalallaan Tyrväisen jään pintaan. 

– Kyllä tuohan on jalkapyyhkäisy ja se on pelikiellon paikka. Keller jalkapyyhkäisee, ja jalkapyyhkäisystä on automaattinen yhden ottelun pelikielto, Ville Nieminen toteaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.