Kokeneen Ässät-puolustajan poissaolon syy selvisi – Karri Kivi ei halunnut kommentoida porilaisten muutoksia

Porin Ässät kärsi kirvelevän 2-3-tappion Tampereen Ilvekselle lauantai-iltana Porissa. Ottelun jälkeen Ässien päävalmentaja Pasi Kaukoranta paljasti, miksi kokenut puolustaja Jyri Marttinen ei pelannut. 

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa lauantai-illan kierroksen huippuhetkistä!

Marttinen, 36, oli merkattu pelaavaan kokoonpanoon aamujäiden jälkeen. Kokenut puolustaja putosi kuitenkin päivän aikana pois, eikä pystynyt pelaamaan Ilvestä vastaan.

Ässien päävalmentaja Kaukoranta nostikin Jere Seppälän pelaavaan kokoonpanoon mukaan. Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Kaukoranta paljasti Marttisen poissaolon syyn.

– Aamulla oli vielä ihan ok, mutta sellainen pieni keskivartalovamma siellä on. Kaikki tietää, mikä merkitys hänellä on meidän joukkueelle, Kaukoranta kertoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. 

Ässät on pelannut uuden valmentajan alaisuudessa kohtalaisen hyvin, vaikka se on voittanut kuudesta ottelusta vain kaksi. 

Joukkueen viisikkopelaaminen on kuitenkin tiivistynyt, ja ensimmäistä kertaa tällä kaudella pelaajat pelaavat samaa pelikirjaa.

Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi ei halunnut vertailla Mikael Kotkaniemen ajan Ässiä ja Kaukorannan ajan Ässiä.

– En halua niitä vertailla. Kaksi vanhaa koutsikaveria ollut remmissä ennen ja jälkeen, niin jäävän itseni tästä, Kivi totesi  asiasta kysyttäessä.

 

Lue myös:

    Uusimmat