Lukko murskasi TPS:n Raumalla – 19-vuotias maalivahti teki maalin

Rauman Lukko palasi takaisin voittojen tielle, kun se kaatoi Turun Palloseuran kotonaan 5-2-lukemin.

Katso pääkuvan videolta Lassi Lehtisen tekemä maali!

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran eilen perjantaina, jolloin voittajaksi selviytyi TPS 6-2-lukemin.

Lukko meni ensimmäisessä erässä 1-0-johtoon, kun Arttu Ilomäki onnistui maalinteossa.

TPS tuli toisen erän lopussa tasoihin, mutta Lukko meni kolmannen erän alkuminuuteilla 3-1-johtoon Justin Danforthin ja Janne Keräsen osumilla.

TPS nousi vielä maalin päähän Zach Budishin illan toisella maalillaan, mutta ei pystynyt nousemaan tasoihin. Lukon Toni Koivisto kaunisteli lukemiksi vielä 4-2.

Ottelun lopussa nähtiin hieno hetki, kun Lukon 19-vuotias maalivahti Lassi Lehtinen heitti kiekon omasta päädystä TPS:n tyhjään maaliin.

Lehtinen oli SM-liigan historian toinen maalivahti, joka onnistui maalinteossa. Ensimmäinen oli Mika Järvinen, joka teki maalin Lukkoa 4.12.2008.