Kodin kaaos kuriin

Pääseekö koti helposti vallattomaan kuntoon? Yhdeksällä nopealla ja helpolla käytännön vinkillä roskat pysyvät loitolla.

Hajota ja hallitse. Erottele vaalea ja värillinen pyykki valmiiksi erillisiin koreihin, jotta vältyt lisätyöltä täyttäessäsi pesukonetta. Hanki jokaiselle perheenjäsenelle oma verkkokassi, jossa sukat sekä pestään että kuivataan. Hyvästi, omien sukkaparien metsästäminen pesun jälkeen!

Kaapinovi hyötykäyttöön. Kiinnitä kaapinoven sisäpuolelle ilmoitustaulu ja ripusta siihen roikkumaan kaulaketjut, rannerenkaat ja korvakorut nuppineuloilla. Työnnä rintakorut suoraan korkkitauluun kiinni.

Helpompi elämä. Jos koet ahdistusta liian suuresta siivousurakasta, päätä mitkä ovat viidestä seitsemään tyytyväisyytesi kannalta tärkeintä osa-aluetta, joihin keskityt. Huolehdi siitä, että päivittäisit siisteysrutiinisi liittyvät noihin alueisiin.

Nurkanvaltaus. Tee kotisi ahtaista nurkkauksista paikkoja käteville, pyörällisille säilytyskoritelineille.

Kaaosta järjestykseen. Poista kaapinovet lastenhuoneista ja korvaa ne vetolaatikoilla, joissa lelut ja vaatteet ovat hyvin lasten ulottuvilla. Ripusta värikäs verho oven korvikkeeksi.

Albumi hyvällä maulla. Järjestä kaikki kokeilemasi, toimivat ruokareseptit valokuvan kokoisiin kortteihin ja laita ne valokuva-albumin muovitaskuihin.

Viisi minuuttia päivässä pitää lian loitolla. Uhraa päivittäin viisi minuuttia sellaisen kaapin tai hyllyn tai vastaavan alueen siistimiseen, joka tuppaa unohtuessaan rähjääntymään helposti.

VIP-tasoa. Säästä yksi keittiötaso kokkaukselle. Säilytä ruoka-aineita, kuten mausteita, lähistöllä. Järjestelmä säästää aikaa, koska tällöin et tuhlaa aikaa paikan ja välineiden etsintään.

Tohtorin määräämää, kiitos. Ota tavaksi päivittää terveyshistoriaasi omaan kalenteriinsa. Lisää mukaan päivämäärät, lääkinnälliset yksityiskohdat, kokeet ja tulokset, nykyiset ja vanhat reseptilääkkeet, saamasi vaihtoehtohoidot, toteamukset terveydentilasta ja terveysammattilaisten yhteystiedot. Näillä keinoin säästät aikaa, kun seuraavaksi täytät terveyttäsi koskevia lomakkeita.

MTV3/hgtv.ca

Kuvat: Futureimagebank

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja