Kiti Kokkonen nauttii suosiota myös sosiaalisessa mediassa – julkaisi uudelleen aurinkoisen rantakuvan: "Ystävä vinkkasi, että…"

Kiti Kokkosen ja Joonas Nordmanin hulvaton peli 1:19
Katso hulvaton video: Kiti Kokkosen arvaukset saavat aikaan täysrepeämisen

Kiti Kokkosella on Instagramissa yli 200 000 seuraajaa.

Näyttelijä Kiti Kokkonen ihastuttaa muun muassa elokuvissa ja tv-sarjoissa, mutta myös sosiaalisessa mediassa. Kokkonen jakaa Instagram-tilillään paljon hauskoja tilanteita elämästään ja myös käsitöitään.

Näyttelijä onkin noussut somesuosioon, sillä hänellä on Instagram-tilillään yli 200 000 seuraajaa. Sen kunniaksi hän julkaisi kolme otosta uudelleen.

– Ystävä vinkkasi, että meni 200 000 seuraajaa täyteen. En osannut valita, että millä kuvalla sitä juhlistaa, joten laitan kolme tykätyintä kuvaa. Tiedän, että osa seuraajista on jotakin botteja varmasti, mutta teitä kaikkia oikeita ihmisiä haluan kiittää tästä yhteisestä instagramkuplasta, Kokkonen kirjoittaa sydämien kera.

Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Someseuraajat ottivat ilolla vastaan Kokkosen uutiset ja päivitys on kerännyt lähes 40 000 tykkäystä.

– Sinä tuot aina iloa päivääni, kiitos siitä.

– No nyt on päheitä photoja.

Kokkonen ihastutti suositussa Suurmestari-sarjassa pari vuotta sitten, joka palkittiin kolmatta kertaa putkeen Game Show -pystillä Kultainen Venla -gaalassa tammikuussa.

Ohjelman tähdet Jaakko Saariluoma ja Pilvi Hämäläinen muistelivat gaalassa kuvaushetkiä, jotka ovat jääneet vuosien aikana mieleen.

Jaakko Saariluoma ja Pilvi Hämäläinen paljastavat, mitä tapahtuu Suurmestari-ohjelman kuvauksissa 3:31
Jaakko Saariluoma ja Pilvi Hämäläinen paljastavat, mitä tapahtuu Suurmestari-ohjelman kuvauksissa

Suurmestaria kuvataan sekä studiossa että kartanolla, missä julkkikset tekevät kiperiä tehtäviä Hämäläisen silmien alla. Saariluoma ei osannut nimetä yhtä hetkeä, joka on jäänyt vuosien aikana mieleen.

Hämäläinen puolestaan muistaa edelleen elävästi erään hetken, kun hänellä ei pitänyt pokka kuvauksissa.

– Minulla ehkä tuli vähän silloin pissaa housuun, kun oli tämä tehtävä pue housut jalkaan ilman että käytät käsiä. Se oli aika kiinnostava, varsinkin professori Kokkosen suoritus. Mä en unohda sitä koskaan, Hämäläinen kertoo hymyillen.

Katso Kokkosen hillitön suoritus:

Tätä ei voi katsoa nauramatta! Kiti Kokkonen yrittää saada housut jalkaan ilman käsiä:"Koko perhe häpeää minua" 1:30

Kokkonen tähdittää CMoren alkuperäissarjaa Kämppikset, joka alkaa myös MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaina 6. helmikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat