Kirsten Dunst: Tätä mieltä olen alastonkohtauksista

Kirsten Dunst on yksi Hollywoodin halutuimmista naisnäyttelijöistä. Kaiken lisäksi tämä saksalaissyntyinen kaunotar on supercool. Tähti paljastaa Company-lehdelle, mistä hänen tyylinsä koostuu ja mitä mieltä hän on alastonkohtauksista.

Saksalaissyntyinen Kirsten Dunst, 29, on Los Angelesissa asuva näyttelijä, joka on tunnettu erityisesti tyylitajustaan. Nyt hän paljastaa tyylinsä salat ja sen, mitä mieltä hän on alastonkohtauksista.

Saksalaisnäyttelijällä valitsee vaatteiksi usein ranskalaissuunnittelijoiden vaatteita, erityisesti A.P.C:n, Isabel Marantin ja Vanessa Brunon töitä. Los Angelesissa asuvan näyttelijän tyyli ei voisi olla kauempana yliseksikkäästä pukeutumistyylistään tunnettujen Beverly Hills -naisten pukeutumisesta, mutta tyylieroista huolimatta Dunst on sopeutunut kaupunkiin hyvin.

– Täällä on hyvät mahdollisuudet noudattaa terveellistä elämäntapaa. Olen innostunut Piloxingista (pilateksen ja nyrkkeilyn yhdistelmä) ja Cardio barre -tunneista (balettia yhdistettynä aerobicciin). Haluaisin aloittaa myös tenniksen pelaamisen uudelleen, Dunst kertoo.

Dunst haluaa pitää huolta vartalostaan, mutta myöntää, ettei ole arkisin turhan tarkka siltä miltä näyttää.

– Ei ole minun vikani, jos paparazzit ovat silloin paikalla. Juhlissa on tärkeää näyttää hyvältä, etenkin jos olet markkinoimassa elokuvaa tai tiettyä merkkiä. On hyvien tapojen mukaista panostaa ulkonäköön. Ei ole niin vaikeaa hankkia nopeaa manikyyriä, kun tarve niin vaatii, Dunst sanoo.

Dunst haluaa pitää huolta erityisesti ihostaan. Hän suosii luonnonkosmetiikkaa ja sanoo ihonsa olevan herkkä.

– Pysyn poissa auringosta. Käyn myös kasvohoidossa joka toinen kuukausi, tähti kertoo.

Ulkonäköasioista ei tarvitse stressata, kun pitää huolta itsestään.

– Jos olisit kysynyt minulta viisi vuotta sitten, mitä haluaisin muuttaa vartalossani, minulla olisi ollut asiasta kokonainen lista, mutta nykyään olen sujut itseni kanssa. Jos kuntoilen ja pysyn terveenä, tunnen oloni hyväksi. Kohtuus on tärkeää. En ole koskaan ollut laihduttavaa sorttia, mutta jos tunnen, että housuni eivät mahdu päälleni, vähennän hiilihydraattien syömistä, Dunst sanoo.

Tähden mielestä laihduttaminen on itse asiassa helppoa. Kiloja putoaa, kun syö luomulihaa ja -kasviksia ja vähentää sokerin syömistä.

Hyvä olo näkyy myös valkokankaalle. Dunst ihastuttaa roolityöllään elokuvassa Melankolia, jossa näyttelijä joutui riisuuntumaan roolia varten.

– Alastonkohtaukset ovat järkeviä, jos ne on tehty kauniisti. Ohjaajan täytyy olla tietynlainen, jotta voisi tuntea olonsa turvalliseksi, Dunst sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Company 11/2011

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja