Kirka teki Kuukauden Levyn

Juuri viisikymppisiään viettänyt Kirka saa vielä ainakin yhden tunnustuksen seinälleen. Paikallisradioiden musiikkitoimittajat ovat valinneet Suuri hetki -albumin Kuukauden Levyksi kehumisten kera. Kakkoseksi äänestyksessä tuli Kari Tapion Bella Capri ja kolmoseksi Kaija Kärkisen ja Ile Kallion Kaikki oikeudet.

Kirkan biisien todetaan vain paranevan sitä mukaa kuin miehelle itselleen tulee lisää ikää. Radioiden musiikkia valitsevat kiittelevät myös sitä, että levylle ei ole yritetty ympätä mukaan mitään radikaalia. Niinpä niin, 60-luvulla Kirka tunnettiin nimenomaan radikaaleista vedoista.

Kirkan Taikaa-hitti on jo paikallisradioiden Top 20-listan kakkosena, vaikka se on listalla vasta toista viikkoa. Se on myös sijalla 10 Suomen Radiolistalla, joka summaa kaikkien kanavien soitot.

Heinäkuun alussa ilmestynyt Karvas viini soi sekin edelleen kautta maan; se on parhaillaan sijalla 36 Suomen Radiolistalla, joka summaa kaikkien kanavien soitot. Biisi on myös Tätä Suomi Tanssii-iskelmälistan sijalla 14.

Suuri hetki -albumi meni ensimmäisellä listaviikollaan Suomen virallisen albumilistan sijalle 10.

KUUKAUDEN LEVY-tulokset

1. KIRKA - Suuri hetki
2. KARI TAPIO - Bella Capri
3. KAIJA KÄRKINEN & ILE KALLIO - Kaikki oikeudet
4. JIRI NIKKINEN - Sähköä
5. KARI VEPSÄ - Elämä on kaunis
6. ISMO ALANKO SÄÄTIÖ - Sisäinen solarium

Lue myös:

    Uusimmat