Mainos

KinoTV:ltä viikonloppu ilmaiseksi huippuohjelmia

KinoTV:n kaikille katsojille ilmaisessa Open-viikonlopussa nähdään muun muassa uusi kotimainen rikoselokuvasarja Virta ja Mad Menin neljännen tuotantokauden aloitusjakso.

Virta

Virta on uusi kotimainen rikoselokuvasarja, joka on suomalaisen huippuammattilaisten vastaus Beck ja Wallander -elokuville. Hyytävän jännityksen ja yllättävien juonenkäänteiden ohella sarja käsittelee esikuviensa tavoin tärkeitä yhteiskunnallisia teemoja. 12-osainen sarja käsittää yhteensä kuusi Virta-elokuvaa: Outo Hedelmä, Oma Huone, Pro Patria, Dragon, Velka ja Kiinatar.

Rikosylikomisario Lasse Virta (Antti Virmavirta) on klassinen dekkarihahmo: karismaattinen, älykäs ja omapäinen. Hän on luonteeltaan yksinäinen susi, työnarkomaani, jonka työn ulkopuoliset tavoitteet ovat enimmäkseen menneisyyttä. Siinä, missä Virta keskittyy puhtaasti rikosten ratkaisemiseen, hänen uusi aisaparinsa rikoskomisario Kari Salminen (Petteri Summanen) yrittää panostaa myös yksityiselämäänsä. Salminen on impulsiivinen ja tottunut haastamaan työntekijäkaverinsa, eikä hän välttämättä ole mikään Virran toivekollega.

Keskinäisestä jännitteestä huolimatta Virtaa ja Salmista yhdistää kutsumus poliisintyöhön, halu ymmärtää rikollista mieltä ja taistella rikollisuutta vastaan. Virran pääosissa nähdään kotimaisista huippunäyttelijöistä Antti Virmavirta, Petteri Summanen, Laura Birn, Elina Knihtilä ja Tapio Liinoja.

Virta alkaen 16.10. lauantaisin klo 21.00 KinoTV:llä.

Mad Men

Juuri parhaan draamasarjan Emmyn voittaneen Mad Menin neljännen tuotantokauden aloitusjakso nähdään KinoTV:llä perjantaina 15.10. Lukuisilla Emmyillä ja kolmella Kultaisella maapallolla palkittu sarja kuvaa 1960-luvun murrosta newyorkilaisessa mainostoimistossa ja supermainosmies Don Draperin (Jon Hamm) perheessä. Upeaa ajankuvaa välittävät taidokkaan käsikirjoituksen lisäksi viimeistä piirtoa myöten harkitut puvustus ja lavastus.

Sarjan pääosissa näyttelevät Jon Hamm, Elisabeth Moss, Vincent Kartheiser, January Jones, Christina Hendricks ja John Slattery.

Mad Menin neljäs tuotantokausi arkisin kello 20 alkaen perjantaina 15.10. KinoTV:llä.

KinoTV Open -viikonloppu alkaa perjantaina 15.10. kello 10 ja kestää aina sunnuntain 17.10. myöhäisiltaan asti kaikissa kaapelikodeissa sekä antennikodeissa (antenniverkon näkyvyysalueen puitteissa).

KinoTV:n hankit nopeasti ja helposti PlusTV:ltätäältä.

Artikkelin tarjoaa: Plus TV

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.