Kinkku-sienirullat

  • 1 rs herkkusieniä
  • 1 rkl voita
  • suolaa, mustapippuria
  • 1 prk pehmeää vuohenjuustoa
  • 3 aurinkokuivattua tomaattia
  • 50 g tomaattista tuorejuustoa
  • nippu ruohosipulia
  • nippu oreganoa
  • 0,5 dl kesäkurpitsaa raastettuna
  • n 12 viipaletta ilmakuivattua kinkkua

Leikkaa sienet pieniksi kuutioiksi. Paista ne voissa pehmeiksi. Ripauta sienille suolaa ja mustapippuria. Nosta talouspaperille jäähtymään.

Sekoita pehmeään vuohenjuustoon tuorejuusto, pieneksi paloitellut tomaatit, silputut yrtit ja raastettu, valutettu kesäkurpitsa. Lisää joukkoon paistetut sienet ja mausta seos suolalla ja pippurilla. Sekoita varovasti.

Aseta kinkkuviipaleet muovikelmun päälle hieman limittäin. Jaa sieniseos tasaisesti viipaleille. Kääri kinkkuviipaleet kääretortun tapaan tiiviiksi rullaksi. Nosta rulla jääkaappiin vähintän pariksi tunniski. Leikkaa rulla viipaleiksi.

Lue myös:

    Uusimmat