Mainos

Kimin ökytalo kiinnostaa ulkomaalaisia ostajia

Suomen kalleinta yksityisasuntoa myyvä Kimi Räikkönen ei ole laskenut yli 500 neliön merenrantatalonsa hintapyyntöä taloustaantumasta huolimatta.

Katso Kimin talon tarkempi esittelyJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Kimin Kaskisaaressa sijaitseva 526-neliöinen talo on ollut myynnissä nyt puolentoista vuoden ajan.

– Olemme tyytyväisiä tilanteeseen. Se tarkoittaa sitä, että asian tiimoilta on ollut liikehdintää, myynnistä vastaavan Westauksen toimitusjohtaja Pasi Saari kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

– Kimin talosta ollaan kiinnostuneita, vaikka ostajakunta tämänkokoisissa taloissa on pieni. Potentiaalisia ostajia on ollut alle kymmenen, eivätkä kaikki ole olleet suomalaisia, Saari paljastaa.

Saaren mukaan hinnan laskuun ei ole mitään tarvetta, koska potentiaaliselle ostajalle on ihan sama onko hinta 12,5 vai 14,5 miljoonaa.

– Hinta on siinä ja pysyy. Näin isoissa taloissa on ihan normaalia pitkä myyntiaika. Täytyy ajatella eurooppalaisesti ja esimerkiksi Etelä-Euroopassa tämän kokoisten talojen myyntiajat ovat pitkiä. Olen täysin varma, että tämäkin talo menee kaupaksi, Saari vakuuttaa.

Ihan kuka tahansa mattimeikäläinen ei pääse tutustumaan Suomen kiinnostavimpaan taloon.

– Kyllä siinä puhutaan ensiksi puhelimessa ja sen jälkeen mahdollisesti vielä tavataan, ennen kuin taloon pääsee tutustumaan paikan päälle.

Kimi osti ökytalonsa Jussi Salonojalta, joka rakensi luksuslukaalin vuonna 2004.

Katso Kimin talon tarkempi esittelyJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.