Kimi Räikköstä kohtasi hauskoja tarinoita kertoneen Niki Laudan poismenon lisäksi myös henkilökohtaisempi menetys: ”Paljon on muistoja”

Kimi Räikkönen muistaa tiistaina menehtyneen F1-legenda Niki Laudan erityisesti uransa alkuaikojen keskusteluista matkalla lentokentille. Suomalaiskuskille vielä suurempi isku oli kartinguraa tukeneen Kalle Jokisen poismeno.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Monacon GP suorana 23.-26.5.
To: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Monacon GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

47-vuotiaana kuollut Jokinen toimi Räikkösen mekaanikkona ennen tämän formulauraa ja teki merkittävää taustatyötä nuorukaisen saamiseksi kansainvälisiin ympyröihin.

Räikkönen oli hyvän ystävänsä kuolemasta vähäsanainen keskiviikkona Monacon F1-varikolla.

– En tiedä, onko tässä nyt syytä kuvailla kaikkea, mutta ikäviä asioita, ja tietenkin kaksi lasta ja vaimo, että sinänsä aika surullista, mutta eipä voi mitään. Elämä menee eteenpäin. Paljon on muistoja, muttei varmaan kannata tässä käydä niitä läpi, Räikkönen totesi.

F1-maailma koki tiistaina suuren menetyksen, kun uutinen kolminkertaisen maailmanmestarin ja Mercedeksen voimahahmon Niki Laudan poismenosta tuli tietoon. Räikköselle tulee ensimmäisenä mieleen itävaltalaismestarin kertomat tarinat aikana, jolloin Kimi itse oli vasta F1-uransa alkuaskelmilla.

– Muutaman kerran mentiin varikolta lentokentälle samaa kyytiä, ja ne olivat ihan hauskoja tarinoita ja hyvä meininki. Ikäviä uutisia, mutta ikävä kyllä osa elämää, Räikkönen kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat