Kimi Räikkösen tyrmäävä heitto repeilytti – Jäämies suolasi yhdellä lauseella kaksi entistä F1-kuskia

Tulosruutu 20 vuotta sitten: Kimi Räikkönen debytoi F1:ssä ikimuistoisella tavalla – näin jäämies kommentoi uran avauskisaansa suorituksen jälkeen 1:59
Tulosruutu: Kimi Räikkönen debytoi F1:ssä ikimuistoisella tavalla – näin jäämies kommentoi uran avauskisaansa suorituksen jälkeen.

Alfa Romeon F1-kuski Kimi Räikkönen esiintyi Espanjan GP:n alla Sky Sportsilla yhdessä asiantuntija Martin Brundlen ja ex-kuski Rubens Barrichellon kanssa. Jäämiehen yksi kommentti haastattelussa on nyt naurattanut sosiaalisessa mediassa.

Brundle, joka ajoi itsekin F1-sarjassa 158 kisaa, on tunnetusti päässyt osaksi Räikkösen huumoria aiemminkin. ”Olin pa**alla”, vastasi Räikkönen, kun Brundle tiedusteli vuoden 2006 Brasilian GP:n alla suomalaiselta, miksei tämä ollut todistamassa seremoniaa, jossa futislegenda Pele antoi Michael Schumacherille elämäntyöpalkinnon.

Brundle on myös joutunut useaan otteeseen Räikkösen torjumaksi, kun tämä on yrittänyt haastatella miestä varikkosuoralla ennen kisoja.

Tällä kertaa Räikkönen onnistui kuitenkin repimään kerralla huumoria sekä Brundlesta että Barrichellosta.

– Olemme erittäin onnekkaita. Meillä on yhteensä 800 kisalähtöä. Meillä on kuusi jalkaa, kuusi kättä ja luultavasti yhteensä yhdet aivot, veisteli Brundle videolla.

Räikkönen keskeytti nopeasti Brundlen.

– Joo, ne (aivot) ovat minulla, kuittasi Räikkönen.

Brundle ja Barrichello riemastuivat heitosta.

– Tykkään lainata niitä välillä, sai Brundle sanotuksi.

Fanitili on julkaissut videon Twitterissä.

Katso twiitti alta.


Lue myös:

    Uusimmat