Kimi Räikkönen sai Milanossa sankarin vastaanoton – yksityiskohta Jäämiehen asussa ihastutti

Kimi Räikkönen sai keskiviikkona Milanossa sankarillisen vastaanoton Ferrarin juhlallisuuksissa. Samalla yksityiskohta Räikkösen asussa herätti ihastusta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Italian GP suorana 6.-8.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Italian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Milanon Piazza Duomon täyteen pakanneilla Ferrarin faneilla riitti keskiviikkona juhlan aihetta. Ikoninen F1-talli juhlisti 90-vuotiasta taivaltaan, ja lisäksi juhlistettiin viikonloppuna 90. kerran ajettavaa Italian GP:tä. Tilaisuudessa annettiin vielä enemmän aihetta riemuun kertomalla, että Italian GP ajetaan Monzassa tuoreen sopimuksen myötä ainakin vuoteen 2024 saakka.

Räikkönen oli tilaisuudessa ainoa Ferrarilla kuljettajien maailmanmestaruuden voittanut F1-pilotti. Sky Italian F1-toimittaja Federica Masolin tiedusteli nykyisin Alfa Romeolla ajavalta suomalaiselta, millaista on olla osa Ferrarin suurta perhettä ja "kuulla näiden ihmisten huutavan".

– Se on hyvin erityistä. Vietin Ferrarilla kahdeksan vuotta, ja koen olevani osa sen historiaa. Olen siunattu, että voitin maailmanmestaruuden heidän kanssaan. Tifosit toivottavat minut aina lämpimästi tervetulleeksi Italiaan. Arvostan sitä. Kiitos, grazie, Räikkönen sanoi.

Piazza Duomo täyttyi tämän jälkeen korviahuumaavista Kimi-huudoista (video alla).

Huomiota herätti, että Räikkönen oli kunniottanut Ferraria myös vaatetuksellaan. Esimerkiksi F1-blogisti Gianluca D'Alessandro noteerasi, että mustassa kauluspaidassa esittäytyneen Räikkösen kalvosinnapeissa oli Ferrarin logo.

– Todellinen ferrarista, D'Alessandro hehkutti

.

Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös:

    Uusimmat