Kimi Räikkönen osallistui vessapaperihassutteluun – matkiko Robin-poika Aki Riihilahtea?

Myös Kimi Räikkönen perheineen yrittää saada ajan kulumaan koronaviruksen aiheuttamien toimenpiteiden rajoittaessa normaalia päivärytmiä. Aktiviteetteihin on kuulunut muun muassa osallistuminen sosiaalisessa mediassa kiertävään vessapaperihaasteeseen. 

Kun ihmiset viettävät enemmän aikaa neljän seinän sisällä kotonaan, sosiaalisessa mediassa on alkanut levitä erilaisia haasteita. Yksi näistä on vessapaperihaaste. Siinä vessapaperirullaa – josta on tullut koronaviruskaranteenin humoristinen symboli – pomputellaan jaloilla ja muilla ruumiinosilla. 

Suomen jalkapallomaajoukkueen entiset tähtipelaajat Mikael Forssell ja Aki Riihilahti veivät haasteen uudelle tasolle torstaina. Riihilahti niittasi Forssellin kumoon ennen kuin tämä ehti edes alkaa pomputella (video alla). 

Voi olla, että Kimi Räikkösen Robin-poika on nähnyt kyseisen videon, sillä hän teki riilahtimaisen syöksytaklauksen isänsä jalkoihin, kun tämä alkoi pomputella paperirullaa Instagramin Tarinat-osioon lauantaina jakamallaan videolla

Lue myös:

    Uusimmat