Kimi Räikkönen Ferrarin surun viikonlopusta: Ilkeä tilanne kaikille

Torstaina mediatehtävät Ferrari-pomo Sergio Marchionnen kuoleman takia väliin jättänyt Kimi Räikkönen palasi F1-lehdistön eteen Unkarin GP:n perjantain harjoitusten jälkeen.

F1-kausi suorana C Morella – Unkarin GP viikonloppuna

Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Unkarin GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Tallikaveri Sebastian Vettel teki iltapäivän harjoituksissa kärkiajan Räikkösen sijoittuessa neljänneksi. Suomalaiskuskilla oli päivän avaustreeneissä jarruongelmia, joiden takia Ferrari pyysi kuskia rauhallisesti takaisin varikolle jarruja jäähdyttäen.

Räikkösen kyse ei ollut varsinaisesti teknisestä viasta, vaan harjoitusten normaalisti rajojen hakemisesta.

– Ei oikeastaan mikään sinänsä ongelma. Ihan normiasioita kokeiltiin, ja katsottiin vähän, missä on raja, Räikkönen totesi.

Ferrari joutui lähtemään kisaviikonloppuun raskain mielin, kun tieto entisen puheenjohtajan Sergio Marchionnen menehtymisestä tuli keskiviikkona. Kaikki haluavat toki voittaa Unkarin kisan arvostetulle johtajalle, mutta Räikkösen mukaan sen takia on vaikea enempää yrittää.

– Vaikea sanoa. En usko, että me yhtään sen enempää taistelemme kuin ennenkään. Kyllä me kaikkemme olemme antaneet joka kerta. Ei se sinänsä muuta sitä, Räikkönen sanoi.

– Tietenkin aika… mikä olisi oikea sana. Ei haastava, mutta ilkeä tilanne kaikille, mutta sellaisen se nyt ikävä kyllä on.

Lue myös:

    Uusimmat