Kim Kardashian nimettiin kansainvälisen lehden vuoden mieheksi – somekansa ihmeissään

Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen? 8:14
Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat vai valtava julkisuus? Mitkä syyt ajoivat Kanye Westin ja Kim Kardashianin erilleen?

Seurapiiritähti Kim Kardashian on saanut Gentlemen’s Quarterly -lehdeltä Vuoden mies 2023 -tittelin.

Seurapiiritähti Kim Kardashian on nimetty Gentlemen’s Quarterly -lehden, eli GQ:n, Vuoden mieheksi 2023. Hänen luomansa, naisille suunnattu Skims-alusvaateyritys on tehnyt malliston viimeisimpänä myös miehille. Kardashian kertoo, että hänen inspiraationaan miesten mallistoon toimi hänen edesmennyt isänsä asianajaja Robert Kardashian.

Kardashianin lisäksi lehden vuoden miehiksi päätyivät myös näyttelijä Jacob Elordi ja räppäri Travis Scott. Kardashiania sanotaan lehden haastattelussa myös vuoden pohataksi (Tycoon of the year).

Kardashianin esiintyminen julkaisun kannessa on herättänyt joidenkin ihmisten keskuudessa hämmennystä ja jopa vihaa sosiaalisessa mediassa. 

– Kim Kardashian on vuoden mies? Olkaa tosissanne edes yksi hiton sekunti, eräs kirjoitti X:ssä.

– Kun et ymmärtänyt tehtävää. Mies, voi mies, toinen kommentoi. 

– Anteeksi, mutta sanoitko juuri ”mies”? Tämä on nainen, kolmas tähdensi. 

Kardashian ei kuitenkaan ole suinkaan ainut nainen, joka on valittu lehden Vuoden mieheksi: tittelin ovat saaneet aiemmin myös artistit Rihanna  ja Jennifer Lopez, räppäri Megan Thee Stallion sekä näyttelijät Scarlett Johansson ja Jennifer Aniston

Kardashian erosi räppäri Kanye Westista vuonna 2021. Heillä on neljä yhteistä lasta: North, 9, Saint, 7, Chicago, 5, ja Psalm, 4. Kardashian alkoi seurustella koomikko Pete Davidsonin kanssa syksyllä 2021, mutta he erosivat jo elokuussa 2022. 

Lue myös:

    Uusimmat