Kim Kardashian myöntää pistokset pakaroihinsa – perustelee lääketieteellisillä syillä

Tosi-tv-tähti kertoo oman kantansa liittyen juoruihin, joiden mukaan hän olisi käynyt kirurgin veitsen alla saavuttaakseen muhkeammat muodot.

Kim Kardashian paljasti suorassa lähetyksessä, että hän on todellakin saanut pistoksia pakaroihinsa. Kyseessä eivät kuitenkaan ole täyteaineet, vaan lääkeaineena käytetty kortisoni.

UsMagazine kertoi artikkelissaan, että kortisonin sivuvaikutuksena Kimin pakaraan tuli epämuodostuma, joka käynnisti huhut tähden mahdollisista pakaraimplanteista.

– Menin ottamaan kortisonipistosta pakaraani. Yksi naapureistani on ihotautilääkäri läheisellä klinikalla. Menin sinne ja hän sanoi minulle, että on yhden suhde miljoonaan, että saan sivuvaikutuksena epämuodostuman. Ja totta kai minä sain todella suuren epämuodostuman, Kim Kardashian muistelee.

Tähti on hyvin tietoinen, että hänen kuuluisan derriérensä aitoutta epäillään. Kardashian toteaa, että juuri tuon pistoksen aiheuttama sivuvaikutus näkyi selvästi kuvissa ja oli omiaan lisäämään epäilyitä kirurgin muokkaamista muodoista.

–  Minusta on kuva Miamissa (vuodelta 2007), jossa päälläni on kirkkaansininen mekko ja toinen, jossa kävelen Robertsonilla. Niissä näkyy epämuodostuma. Uskon, että tämä on syy siihen, miksi huhut lähtivät liikkeelle, Kim pohtii.

Kim Kardashianin äiti, Kris Jenner huomasi tyttärensä jalassa ihomuutoksia ja passitti tämän lääkäriin. Kim Kardashian on puhunut avoimesti psoriasiksestaan ja myöntänyt, että joutuu muutaman vuoden välein hoitamaan sairauttaan kortisonipistoksilla.

Lähde: UsMagazine

Kardashianien elämää voit seurata AVAlla

Lue myös:

    Uusimmat