Kikan sisko Kati Lahti herkistyi kyyneliin suorassa lähetyksessä – kertoi totuuden sisarensa kuolemasta

Kikan traaginen tarina sisaren kertomana 10:06
Kati Lahti kertoi Huomenta Suomessa siskostaan laulaja Kikasta ja tämän kuolemasta.

Kikan sisko Kati Lahti kertoo sisarensa tarinan uutuuskirjassa.

Uutuuskirja Kikka – traaginen elämä sisaren silmin avaa artistin elämää uudella tavalla. Kirjailija Kai Kortelaisen kirjoittamassa kirjassa sisar Kati Lahti kertoo avoimesti sisarensa tarinan. 

Kikasta on vuosien aikana kirjoitettu paljon, ja Kortelainen ajattelikin aluksi, onko laulajasta enää mitään uutta kerrottavaa. Kun hän alkoi käydä tarinoita Kikan sisaren kanssa läpi, hän huomasi olevansa väärässä.

Kortelainen kertoi Huomenta Suomessa, että kirja avaa paljon Kikan lapsuutta ja nuoruusvuosia. 

Kotiolot oli varsin kovat, mistä hän on sitten ponnistanut tiensä uran huipulle aika hämmästyttävällä tavalla vastoin kaikkia todennäköisyyksiä. Koti oli hyvin köyhä, oli alkoholistikoti ja oli erilaisia rajojen rikkomisia. 

Kikka menehtyi joulukuussa vuonna 2005. Todellinen kuolinsyy pysyi pitkään salaisuutena, sillä Lahti ei ollut valmis kertomaan totuutta vuosiin. Lahti herkistyi kyyneliin puhuessaan sisarensa kuolemasta suorassa lähetyksessä.

Kuoleman lopullinen totuus on se, että monien lääkkeiden yhteisvaikutuksesta sisareni kuoli. Kerroin silloin aiemmin julkisuuteen, että kyseessä oli sydänkohtaus. Se tuli minulta kuin apteekin hyllyltä, liittyen lapsuuden ja aikuisuuden valheisiin. 

Me olimme tottuneet vääristelemään totuutta jo silloin meidän lapsuudessa, nuoruudessa ja jopa aikuisiällä. Halusin, että se pysyy salaisuutena niin kauan kuin olen valmis kertomaan siitä.

Katso koskettava haastattelu yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat