Kiira Korpi julkaisi uskomattoman kauniin kuvan ja koskettavan tekstin – fanit haltioissaan

Kiira Korpi ja menestyksen hinta 7:22
Kiira Korpi vieraili taannoin Huomenta Suomessa.

Entinen taitoluistelija Kiira Korpi-Borges julkaisi Instagramissa kuvan ja tekstin, jotka ovat saaneet aikaan kommenttivyöryn.

Kilpailu-uransa lopettanut taitoluistelija Kiira Korpi-Borges julkaisi vastikään Instagram-tilillään upean kuvan, jonka saatteeksi hän on kirjoittanut koskettavan tekstin. Korpi-Borges kysyy julkaisemansa selfien ohessa faneiltaan, että miten luodaan riittävästi tilaa ja turvallisuutta kipeiden tunteiden kohtaamiselle ja tuntemiselle. 

– Itsellänikin on monia kokemuksia tilanteista ja vaiheista, jolloin olen ollut valmis tekemään ihan mitä vaan (jopa irtautumaan kehostani), jottei tarvitsisi kohdata sitä kaikkea pelottavaa mitä kehossani, mielessäni ja ympärilläni todellisuudessa tapahtuu, hän kirjoittaa.

– Haluan sanoa sydämeni pohjasta kiitos kaikille, jotka ovat olleet ja ovat tukenani tällä matkalla, lähellä tai kaukana. Oli sitten kyse yhteisöllisestä tai yksilöllisestä kriisistä, kukaan meistä ei selviä eikä kenenkään onneksi tarvitse selvitä siitä yksin.

Entisen kilpaluistelijan fanit ovat ottaneet lämmöllä vastaan kostettavan päivityksen, ja kuvan kommenttikenttä on täyttynyt sydämistä.

– Kiitos, että olet rohkeasti nostanut esiin monelle luistelijalle niin raskaan aiheen. Läheltä seuranneena sattuu niin sydämeen, kun nuori kärsii henkisesti, eräs seuraaja kommentoi.

– Arvostan rohkeuttasi, sinussa on ainesta vaikka mihin, toinen komppaa.

Lue myös:

    Uusimmat