Kiira Korpi lähti pariksi kuukaudeksi Yhdysvaltoihin – koki heti maanjäristyksen

Erikoishaastattelu: Kiira Korpi alkoi viime vuonna pohtia seksuaalista suuntautumistaan: "Minulla on aina ollut se tieto, että jollakin tavalla sytyn naisista" 9:55
Kiira Korpi alkoi pohtia seksuaalista suuntautumistaan vuonna 2022: "Jollakin tavalla sytyn naisista"

Ex-taitoluistelija Kiira Korpi julkaisi somessa kuvia New Yorkista, Yhdysvalloista.

Entinen taitoluistelija Kiira Korpi, 35, kertoi Instagramissa 7. huhtikuuta lentäneensä Pika-koiransa kanssa New Yorkiin, Yhdysvaltoihin.

– Pika ja minä lähetämme rakkautta Brooklynista! Jäämme tänne pariksi kuukaudeksi. Olen todella kiitollinen siitä, miten sujuvasti Pika matkusti kanssani ja miten hyvin me molemmat tunnumme kotiutuvan, Korpi kirjoitti kuvien yhteyteen. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Korpi kirjoitti odottavansa innolla tämänpäiväistä auringonpimennystä. 

– Suuri vapautuminen ja transformaatio, uusi alku, on mahdollista meille kaikille. Tämän vuoden tavoitteeni on olla vapaa ja valita ilo! Pika on minulle suuri opettaja myös siinä mielessä. Ja New York tuntuu hyvin elävältä, virkistävältä ja inspiroivalta – siksi tunsin tarvetta tulla tänne. Mullistavilla ideoilla on tilaa lentää tässä kaupungissa! Maa kirjaimellisesti tärisi eilen, kun koimme maanjäristyksen, Korpi kertoi. 

New York on Korvelle tuttu paikka, sillä hän on asunut siellä aiemmin viisi vuotta ex-miehensä Arthur Borgesin kanssa. Kaksikko ilmoitti erostaan kesäkuussa 2021. 

Korpi lopetti kilpailu-uransa vuonna 2015. Sen jälkeen hän on toiminut muun muassa taitoluisteluvalmentajana ja henkisenä valmentajana.

Lue myös:

    Uusimmat