F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Kiinan F1-kisa peruttiin jo – katseet kääntyvät nyt seuraavaan uhan alla olevaan osakilpailuun

1:51
Vietnamin Hanoissa ajetaan ensimmäinen F1-kisa 5. huhtikuuta.

Koronavirusvaaran takia perutun Kiinan F1-kisan jälkeen myös kalenteriin ensimmäistä kertaa lisätty Vietnamin GP on seurannan alla tautitartuntojen takia.

Torstaina uuden autonsa esitelleen McLaren-tallin toimitusjohtaja Zak Brown kertoi medialle Hanoin katuradalla ajettavan Vietnamin tilanteen olevan nyt seurannassa. Ainakaan McLaren ei aio pakottaa henkilöstöään paikalle, jos koronavirus aiheuttaa näissä huolta.

– Vietnam on noussut mahdolliseksi ongelmaksi. Se on tietysti erittäin lähellä (Kiinaa), joten me seuraamme tilannetta, Brown kommentoi McLarenin autonjulkistustilaisuudessa.

Uutistoimisto Reutersin paikallislähteistä saamien tietojen mukaan Vietnam on asettanut 10 000 ihmisen paikkakunnan Hanoin lähellä 20 päivän karanteeniin virusepäilyn takia.

Vietnamin GP on merkitty F1-kalenteriin ennen Kiinaa 5. päivänä huhtikuuta. Shanghaissa oli tarkoitus ajaa viikkoa myöhemmin, mutta toistaiseksi kilpailu on peruttu kokonaan.

Suomessa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n mukaan suomalaiset voivat varata yhä lomamatkoja Kiinan naapurimaihin turvallisin mielin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja