Kihlautumisia, vauvoja ja taukoja – mitä vanhat Idols-tähdet tekevät nyt?

MTV3:n menestyssarja Idols palaa televisioruutuihin. Mitä vanhoille tähdille kuuluu nyt?

MTV3:n menestyssarja Idols palaa televisioruutuihin. Tarkkaa ajankohtaa uusille jaksoille ei ole vielä päätetty. Ensimmäinen Idols alkoi Suomessa lähes kymmenen vuotta sitten, syksyllä 2003. Vuosien välissä monista Idols-tähdistä on syntynyt koko kansan suosikkeja.

Ensimmäisen Idols-laulukilpailun voittajaHanna Pakarinen julkaisi uuden singlensä Jokapäiväinen tammikuussa 2013. Uuden albuminsa Pakarinen julkaisee huhtikuussa 2013.

Antti Tuisku tuli julkisuuteen niinikään Idols-kilpailun ensimmäisellä tuotantokaudella, kun hän sijoittui kolmanneksi Hanna Pakarisen ja Jani Wickholmin jälkeen. Sen jälkeen mies on lukeutunut Suomen suosituimpiin artisteihin. Mies piti lähes vuoden pituisen keikkatauon vuoden 2011 lopusta vuoden 2012 loppuun. Kuluvana vuonna Tuisku viettää 10-vuotisjuhlavuottaan, sillä syksyllä 2013 on kulunut tasan kymmenen vuotta siitä, kun mies ensimmäistä kertaa asteli suomalaisyleisöjen eteen Idolsin koelauluissa.

Miehen uusi albumi julkaistaan keväällä ja syksyllä on luvassa kiertue. Tuiskun uusi aluevaltaus tapahtuu myös uuden KIDSing-ohjelman myötä, jossa hän toimii päätuomarina 8–13-vuotiaille suunnatussa laulukilpailussa.

Katri Ylander sijoittui vuonna 2005 Idols-kilpailussa toiseksi, kun kilpailun voiton vei Ilkka Jääskeläinen. Ylander hurmasi useilla herkillä kappaleillaan, kuten Mansikkamäki, Välitunnilla ja Onko vielä aikaa. Ylander on pitänyt matalaa profiilia julkisuuden ja musiikkiuransa suhteen.

Anna Abreu tuli tunnetuksi vuoden 2007 Idols-kilpailusta, jossa hän sijoittui toiseksi kun kilpailun voiton vei Ari Koivunen. Anna Abreu on pysytellyt tiiviisti julkisuuden valokeilassa. Anna Abreu osallistui myös Tanssii Tähtien Kanssa –kilpailuun tuomarina vuonna 2011, kuudennella tuotantokaudella.

7 Päivää –lehti uutisoi kesällä 2011 Anna Abreun ja lumilautailija Lauri Heiskarin kihlautumisesta, eikä Abreun levy-yhtiö ole kiistänyt uutista. Helmikuussa 2013 Abreu julkaisi Facebook-profiilissaan lyhyen pätkän lumilautavideosta, jossa esiintyi myös Lauri Heiskari. Abreu itse myönsi lokakuussa MTV3.fille olevansa menossa naimisiin. Tällöin laulajan sormessa komeili kaunis kihlasormus.

– Kaikkihan kuitenkin tietävät, että olen menossa naimisiin, mutta en halua puhua siitä sen enempää, hän totesi tuolloin Elle Style Awards -gaalassa. Abreu työstää paraikaa uutta levyään, mutta on kertonut, ettei sen valmistumisella ole kiire.

Pete Parkkonen sijoittui Idos-kilpailussa vuonna 2008 kolmanneksi. Mies valmistelee uutta suomenkielistä pop-rock-levyä. Pete Parkkonen osallistui KIDSing-ohjelman koelauluihin Helsingissä, noustessaan lavalle esittämään muutaman kappaleen.

Vuoden 2008 Idols-kilpailusta tuttu Anna Puu sijoittui Idols-laulukilpailussa toiseksi. Tällä hetkellä Anna Puu valmistelee huhtikuussa alkavaa konserttikiertuettaan. Anna Puu sai lapsen vuonna 2010, ja on myöntänyt lapsen saamisen muuttaneen myös keikkailua.

– Kyllähän elämään tuli muutoksia. Nyt ei voi enää lähteä katsomaan konsertteja hetken mielijohteesta. En kuitenkaan koe jääväni mistään paitsi, Anna kertoi MTV3.fi:lle lokakuussa 2012.

Vuoden 2008 Idols-voittaja Koop Arposen Flute of Shame –bändi keikkaili vuoden 2012 aikana muun muassa Lontoon legendaarisella The 100 Clubilla. Miehen bändi edusti heinäkuussa 2011 myös kansainvälisessä New Wave 2011 -laulukilpailussa, joka pidettiin Latviassa.

Lapsille suunnattu laulukilpailu KIDSing alkaa Maikkarilla lauantaina 9. maaliskuuta 2013.

MTV3

Lue myös:

    Uusimmat