Kiekko-Espoon ensi kauden liigajoukkueesta uutta tietoa – tällaisella pelaajabudjetilla seura operoi

Kiekko-Espoon hallituksen puheenjohtaja Ami Rubinstein liigalisenssiehtojen täyttymisestä: "Helpotus" 4:44
Video: Kiekko-Espoon hallituksen puheenjohtaja Ami Rubinstein liigalisenssiehtojen täyttymisestä: "Helpotus"

Kiekko-Espoo on täyttänyt Liigan ehdollisessa liigalisenssissä vaaditut ehdot. Täten se pelaa ensi kaudella Liigassa. Mutta millaisella joukkueella? Tästä saatiin lisätietoa tiistaina.

Kiekko-Espoon hallituksen puheenjohtaja Ami Rubinstein vahvisti tiistain tiedotustilaisuudessa, että seura on täyttänyt siltä vaaditut ehdot. Täten se tulee saamaan liigalisenssin ensi kaudelle.

MTV Urheilun tietojen mukaan Kiekko-Espoo operoi ensi kaudella liigassa noin 2 miljoonan euron pelaajabudjetilla. Seuran hallituksen puheenjohtaja Ami Rubinstein vahvistaa asian.

– Kyllä siinä lähellä totuutta ollaan. Mielenkiintoista nähdä, että mihin Liigassa kokonaisuuden osalta mennään. Jos julkisia lähteitä seuraa, niin tuntuu siltä, että useammassa seurassa yritetään puristaa budjettia alaspäin. Toisaalta samaan aikaan karsinnat ovat palaamassa, minkä myötä seurojen pitää panostaa. Tuossa on nyt ristipainetta molempiin suuntiin, Rubinstein sanoo MTV Urheilulle.

Entäpä sitten Kiekko-Espoo?

– Meidän tavoitteenamme ja meidän tehtävänä on rakentaa kilpailukykyinen joukkue, jolla pystyy liigassa pärjäämään. Samaan aikaan meidän pitää välttää turhia riskejä siinä, että lähtisimme liian isolla rahalla rakentamaan niin, että toiminta ei kanna. Tavoite on se, että pystymme rakentamaan hyvin kustannustehokkaalla joukkueella hyvää urheilullista toimintaa, Rubinstein muotoilee.

Lisää aiheesta ja Kiekko-Espoon paluusta jutun yläreunan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat