Khloe Kardashian raivostui perhettään koskevasta skandaaliväitteestä

Tosi-tv-tähti Khloe Kardashian on pahastunut väitteistä, jotka ovat julkisuudessa paisuneet skandaalin mittoihin.

Kohuttu Kardashianin perhe on joutunut todellisen mediamylläkän kohteeksi viimeisten päivien aikana, kun julkisuuteen nostettiin väite, jonka mukaan Khloe ei olisikaan alkuperäinen Kardashian. Skandaaliväitteen toi julkisuuteen hänen edesmenneen isänsä ex-vaimo, joka väittää Robert Kardashianin sanoneen, ettei Khloe ole hänen tyttärensä. Paisuneen jymypaljastuksen jälkeen 27-vuotias nainen tulistui paisuneesta perheskandaalista niin, että hän latoi suorat sanat Twitterin kautta, kertoo RadarOnline.com.

– Röyhkeää, että teidän tarvitsee mainita isäni nimi tällaisessa yhteydessä. Teidän pitäisi hävetä itseänne. Annan monien asioiden olla, mutta tämä menee niin matalalle. Olette niin ällöttäviä! Kyllä, tiedätte, ketä olette, hän latoi syyllistävästi Twitter-tilillään.

Tapauksessa ironisinta on se, että Khloe on tehnyt perhettään koskevassa tosi-tv-ohjelmassa DNA-testin, joka näytti hänen ja hänen äitinsä keskinäisen sukulaisuutensa. DNA:ta ei tuolloin verrattu hänen siskoihinsa tai hänen isäänsä.

Skandaaliväite nousi niin kohutuksi, että Khloén sukulaisuus hänen isänsä kanssa päätettiin todistaa virallisista papereista. Vuonna 2003 menehtynyt Robert Kardashian on allekirjoittanut dokumentin, jossa paljastuu hänen mainintansa neljästä biologisesta lapsesta. He ovat siis Khloe, Kim, Kourtney ja Rob.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat