Khloé Kardashian esittelee treenien tuloksia – Instagram-kuvat hämmentävät seuraajia

Khloe Kardashian aloitti elämäntapamuutoksensa vuonna 2016. 

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian on jakanut elämäntapamuutoksestaan ja kuntosaliharjoittelustaan otteita Instagramiinsa. Nyt Kardashian esittelee kolmen kuukauden aikana saamaansa kehitystä selkälihaksiinsa hänen Instagramissaan. Hän on myös merkannut kuviinsa personal trainerinsa Joël Bouraïman.

– Noin kolmen kuukauden ero. Veistämme selkäni ja käteni, Kardashian kirjoittaa kuvatekstiin.

Näet toisen kuvan klikkaamalla nuolesta.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne tästä.

Khloé Kardashian on noussut viime viikkoina otsikoihin Instagram-kuvillaan. Someseuraajat kiinnittivät viime viikolla Kardashianin Instagram-kuvassa huomiota hänen sormiensa pituuteen sekä ihon sävyeroon käsien ja kasvojen välillä. Kuvassa Kardashian istuu autossa ihonmyötäisessä asussa ja pitkissä saappaissa. 

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne tästä.

– Hänen kätensä ja sormensa eivät voi olla noin pitkät, joku tässä kuvassa on todella outoa, kommentoi eräs seuraaja kuvaan.

Kardashian julkaisi kohun jälkeen kuvan itsestään, jossa peittää kätensä hiuksiensa taakse. Tämä kuva joutui myös kommentoinnin kohteeksi, sillä fanit eivät ymmärtäneet, miksi Kardashian peittelee käsiään kameralta.

– Nyt hän ei sitten näytä käsiään, kuvassa kommentoidaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vuosi sitten Kardashian joutui julkaisemaan Twiitin, jossa selittää pitkiä sormiaan ja jalkojaan. Hän kertoo, että kameran linssin takia, jotkin kuvassa olevat kohteet venyvät. Tämän seurauksena Kardashianin jalat ja sormet saattoivat siis näyttää uskomattoman pitkiltä.

Jos Twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä

– Älä huoli, minulla on edelleen normaalikokoiset kädet/sormet, hän kirjoittaa Twiitin loppuun.

Lue myös:

    Uusimmat