Kevin Lankisella tylyä epäonnea NHL:ssä – vastustajan leirissä herkuteltiin: "Tämä kelpaa meille"

Jääkiekon NHL:ssä Kevin Lankinen ohitettiin viidesti Chicagon maalilla Blackhawksin hävitessä niukasti Toronto Maple Leafsille numeroin 5–4.

Vaikka peli oli jo toisen erän alussa 4–1 Toronton hyväksi, Chicago pääsi kolmannen erän puolivälissä 4–4-tasatilanteeseen.

Pelin toiseksi viimeisellä minuutilla Lankinen lähti hakemaan kiekkoa maalin takaa. Kiekko päätyikin lopulta tolpasta maalin edustalle, eikä Lankinen ei ehtinyt estää David Kämpfin ratkaisevaa osumaa (video alla).

– Tämä kelpaa meille, Maple Leafsin Twitter-tilillä herkuteltiin onnekasta osumaa.

Lankiselle kertyi pelissä 21 torjuntaa.

Luukkosen Buffalo kaatui voittolaukauksilla

Buffalo Sabresin ja Washington Capitalsin ottelun varsinainen peliaika päättyi 2–2-tilanteessa. Ratkaisua saatiin odottaa voittolaukauskisaan saakka, joka päättyi lopulta Capitalsin eduksi.

Buffalon maalilla Ukko-Pekka Luukkoselle kertyi pelissä 40 torjuntaa. Yhtä näistä (video alla) hehkutettiin myös NHL:n sometileillä.

Buffalo-pakki Henri Jokiharjulle peliaikaa kertyi yli 26 minuuttia.