Mainos

Kevätaurinko paljastaa pölyn ikkunoissa

Auringon paistaessa sisään paljastuu ikkunoiden pinnalle kertynyt lika ja pöly. Ikkunoiden pesu on kevätsiivoukseen kuuluva pakollinen operaatio, joka palkitsee tekijän. Kirkkaan lasin läpi leskenlehdet ja koivunsilmut näyttävät paremmilta!

Varsinivelellä lian kimppuun

Ikkunoiden pesuun kehitetty Sinin näppärä varsinivel auttaa yltämään vaikeisiinkin paikkoihin. Taipuva nivelosa on mainio apu erityisesti hankalien parvekelasien pesussa. Nivel laitetaan varren ja siivousvälineen väliin, ja sen saa säädettyä ruuvin avulla haluttuun kulmaan.

Varsinivel sopii kaikkiin Sini-välinevarsiin sekä varteen liitettäviin välineisiin. Ikkunanpesussa kannattaakin hyödyntää varsia, jotta välttyy vaarallisilta jakkara- tai tikasrakennelmilta.

Vinkkejä ikkunanpesuun:

Valitse ikkunoiden pesupäiväksi kirkas, mutta ei liian aurinkoinen päivä. Aloita pesemällä ikkunanpuitteet. Kasta sitten mikrokuituikkunanpesin pesuveteen ja pyyhkäise kädellä ylimääräinen vesi pois. Pese lasipinnoista ensin uloin ikkuna; näin voit tarkkailla pesutulosta työn edetessä.

Kuivaa ikkuna pysty- tai vaakasuorilla vedoilla. Taitava pesijä voi saada siistiä jälkeä myös yhtäjaksoisin vedoin. Älä paina kuivainta liikaa.

Suojaa ikkunan alapuolinen seinä valuvalta vedeltä pitämällä mikrokuituikkunanpesintä ruudun alareunassa, jolloin likavesi valuu pesimeen - eikä sotke ikkunan alla olevaa seinää. Viimeistele ikkunanpesu pyyhkimällä ikkunanpielien nurkat mikrokuituikkunaliinalla.

Lisätietoa siivousvälineistä: www.sini.fi

MTV3-VM (31.3.2006)
Kuvat: Sinituote Oy

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.