Kevät ja Ronaldo, mikä pari! Hirmuvireelle jatkoa neljällä osumalla

Cristiano Ronaldo mätti peräti neljä maalia, kun hänen edustamansa Real Madrid otti 6-3-kotivoiton Gironasta jalkapallon Espanjan liigassa sunnuntaina.

Ronaldo osui kertaalleen avausjaksolla ja kolmesti toisella puolikkaalla. Jos portugalilaisen maalivire oli hieman normaalia heikompi syyskaudella, nyt häntä ei voi siitä enää syyttää, sillä hän on tehnyt 17 maalia kahdeksassa edellisessä ottelussa kaikki kilpailut huomioiden.

– Cristiano on todella tärkeä meille, sillä hänestä välittyy huikea määrä energiaa joukkueeseemme, Real-luotsi Zinedine Zidane kommentoi.

Ronaldo on tehnyt 22 La Liga -maalia tällä kaudella, vain kolme vähemmän kuin Barcelonan Lionel Messi.

– Toivottavasti Cristiano voittaa maalipörssin, sillä se on hänelle erittäin tärkeää. Kun Cristiano pelaa hyvin, joukkueemme pelaa hyvin, Zidane summasi.

Ronaldon kuuma vire lupaa hyvää Realille myös Mestarien liigaan, jonka puolivälierissä se kohtaa Juventuksen huhtikuun alussa. Real hakee kilpailusta kolmatta peräkkäistä mestaruutta.

Myös Barcelona voitti sunnuntaina ja johtaa Espanjan liigaa 11 pisteen erolla Atletico Madridiin. Real on kolmantena, neljä pistettä Atleticosta. Myös Barcelona on vielä mukana Mestarien liigassa.

Lue myös:

    Uusimmat