Ennätyksiä murskaava Sergio Ramos johtaa Real Madridia kohti mestaruutta 11 metriä kerrallaan – "Olen paras mahdollinen henkilö kantamaan vastuun rangaistuspotkuista"

3:02
Videolla Ramosin rangaistuspotkumaali, joka jäi sunnuntain ottelun voittomaaliksi.

Real Madrid astui sunnuntaina entistä lähemmäksi La Ligan mestaruutta, kun se voitti kauden viidenneksi viimeisessä ottelussaan Athletic Bilbaon vieraskentällä 1-0. Ottelun voittomaalin laukoi torstain Getafe-voiton tapaan rangaistuspotkusta joukkueen kapteeni Sergio Ramos, jonka itseluottamus on juuri nyt huipussaan.

Ramosin kymmenen La Liga -osumaa on espanjalaistopparin uralla yhden kauden ennätys. Hän on myös noussut 71 maalillaan sarjan kaikkien aikojen eniten maaleja tehneeksi puolustajaksi.

Erikoisosaamiseksi ovat muodostuneet rangaistuspotkut, joita Ramos on upottanut nyt 22 kappaletta peräkkäin.

–Tunnen oloni mukavimmaksi aina ottelun viimeisillä hetkillä, kun jännite on suurimmillaan. Luulen, että olen paras mahdollinen henkilö kantamaan vastuun rangaistuspotkuista, Ramos sanoi sunnuntain ottelun jälkeen espanjalaislehti Marcan mukaan.

Ramos on ollut tulikuumassa vireessä koronavirustauon jälkeen, sillä hän on tehnyt seitsemässä ottelussa peräti viisi osumaa. Puolustuskin on pitänyt, sillä Real Madrid on päästänyt mainituissa otteluissa vain yhden maalin.

– Henkilökohtaiset tilastot ovat toissijaisia. Haluan auttaa joukkueeni mestaruuteen - vain se on tärkeää. Jos olisin halunnut henkilökohtaisia palkintoja, olisin pelannut tennistä, Ramos letkautti.

Real Madrid kohtaa jäljellä olevissa otteluissaan Alavesin, Granadan, Villarrealin ja Leganesin. Mestaruuden varmistuminen vaatii näistä otteluista kahdeksan pistettä. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja