Mainos

Kevät ja kesä kukkivat kankaissa Sisusta! 09 -messuilla

Tarvitsetko vinkkejä ja inspiraatiota kesäkodin uusiin sisustusratkaisuihin? Haetko uusia ideoita kesän ja kevään juhlakattauksiin? Jokavuotiset Sisusta!-messut keskittyvät tällä kertaa tekstiileihin ja niiden innovatiiviseen käyttöön.

Sisusta! 09 -tapahtumaan Helsingin Messukeskukseen 26.-29.3.2009 odotetaan jopa 60 000 kodinsisustuksesta kiinnostunutta kuluttajaa. Kevätmessujen kokonaisuuteen kuuluvan tapahtuman ajankohtaisena teemana ovat tekstiilit ja niiden innovatiivinen käyttö.

Ekosisustusta ja persoonallisuutta

Trendikäs tuunauskulttuuri näkyy selvästi myös sisustuksen suunnittelussa. Vanhoihin ja vähän uudempiinkin tuotteisiin halutaan käyttäjänsä persoonaa mukaan. Sisusta! 09 tarjoaa näytöksiä verhoilusta, Globe Hopen osastolla lamppuja tuunataan ekohenkisin kuosein ja Verhoomo P. Lindströmin verhoilunäytöksissä isommatkin huonekalut saavat uuden ilmeen.

Viisaan arjen sisustus

Miten viihtyä entistä paremmin kotona ja virkistää kanssakäymistä myös läheisten kanssa? Viisas Arki -kirjan kirjoittaja Meri Lähteenoksa ehdottaa hauskoja keinoja nauttia asumisesta ja sisustuksesta yhteisöllisyyden keinoin.

Uusia ideoita juhlakattauksiin

Kevään juhlakauden aloittaa pääsiäinen, sen jälkeen onkin pian jo vappu, äitienpäivä ja koulujen päättäjäiset. Kevään ja kesän juhlat keskittyvät yhdessä syömiseen ja uudet ideat perinteisille juhlapäiville ovat joka vuosi erittäin tarpeellisia.

Sisusta!-messut esittelevät näyttäviä Leena Airikkalan juhlakattauksia pääsiäispöytään, ylioppilasjuhliin ja leikkisille lastenkutsuille. Puutarhapöydän ja romanttisen illallisen kattauksen puolestaan tarjoilee nv-Orkidea Oy. Sami Rinne kattaa pöydän rapujuhliin ja juhannukseen. Lisäksi tuoreimmat ideat äitienpäivään, vappujuhliin ja häihin esitellään Saara Designin astioilla.

Paras käsityötuote palkitaan

Sisusta! 09 -messuilla julkistetaan Menestyvä Pienyritysparkkilainen -kilpailun voittaja. Forma Messujen julkistamassa kilpailussa etsittiin hyvää kotimaista käsityötuotetta tai tuotekokonaisuutta, jonka ympärille on rakennettu toimivaa liiketoimintaa. Kilpailun tarkoituksena on tukea pienimuotoista suomalaista käsityöyrittäjyyttä.

Sisusta! 09 -tapahtuma järjestetään OmaMökki-, Kevätpuutarha-, Oma Koti- ja Asuntomarkkinat-messujen yhteydessä.

Kuvat: Marimekko, Finlayson ja Luhta Home

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.