Mainos

Kevään loistavin talkshow tarjoaa virallisen itkijän ja naurajan

Perjantai-iltoina ei katsojakaan tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa, kun vieraina nähdään viikon aikana erityisesti ansioituneet tai vaihtoehtoisesti muuten esillä olleet henkilöt.

Tuoreet Korkojen kera -jaksot löydät myös Katsomosta!

Suomen virallinen itkettäjä, Jenni Pääskysaari ja Suomen virallinen nauraja, Vappu Pimiä, kohtaavat uudessa vauhdikkaassa talkshowssa.

MTV3-kanavalla perjantaisin 14.1.2011 lähtien nähtävä show nähdään AVAlla pikauusintoina samana iltana klo 22.00 - 23.00. Ensimmäinen jakso nähdään poikkeuksellisesti lauantaina 15.1.2011, jolloin uusi kanava aloittaa lähetykset.

Haasteita ja hauskuutta

Haastattelujen lisäksi Vappu ja Jenni haastavat joka viikko jonkun tunnetun kaksikon hurjassa ja yllättävässä lajissa. Vappu ja Jenni ovat kaksi sutta lampaiden vaatteissa – kevään aikana leideistä nähdään uudenlaisia puolia ja tarvittaessa hyvinkin tiukkaa otetta!

Tunnin mittaisessa showssa nähdään useita tunnettuja vieraita, joiden kanssa keskustellaan ajattomista ja ajankohtaisista aiheista. Perjantai-iltana niputetaan vieraiden kanssa yhteen kuluneen viikon puheenaiheet ja luodaan uusia seuraavalle viikolle.

Haastattelujen lisäksi Jenni ja Vappu haastavat joka viikko tunnetun suomalaisen parivaljakon jossakin vauhdikkaassa ja yllättävässä lajissa. Kauden aikana nähdään tiukkoja taisteluita, joissa on kuitenkin hymy ja nauru herkässä. Haastelajit vaihtelevat fyysisistä suoritteista suuriin kulttuuritekoihin.

Jenni itketti suomalaisia Kadonneen jäljillä

Jenni on syntynyt Vantaan Korsossa. Jennistä piti tulla isona äidinkielenopettaja tai rocktähti, mutta hänestä tulikin tiskikoneentäyttäjä. Lähimmäksi rocktähteyttä hän pääsi sijoittumalla toiseksi Ilmakitaroinnin MM-kisoissa vuonna 1997.

Kiss FM-radiokanavalta Jenni siirtyi televisioon 2000-luvun alussa ja on heilunut siellä sekä kameran edessä että takana. Jenni on tiedostava ja herkkä sielu. Hän on muun muassa juontanut ympäristöaiheista Ekotähdet-sarjaa, kehitysyhteistyöjärjestö Planin konsertteja sekä ihmisiä yhdistävää Kadonneen jäljillä -ohjelmaa, koska yrittää esittää olevansa parempi ihminen kuin oikeasti on.

Ensimmäinen muistikuva suuresti ihailemastaan Vappu Pimiästä Jennillä on vuodelta 2004, kun hän sattumalta päätyi käheä-äänisen ja komentelevan nuoren naisen jumppatunnille. Siitä traumasta ja niistä maitohapoista hän on jo päässyt yli ja ilmassa leijuu orastavan ystävyyden lemu.

Vappu aloitti uransa MTV3:n chatista

Vappu on jo taustoiltaan kova luu, sillä hän syntyi Helsingin Kurvissa vuonna 1978 ja onkin kovin ylpeä juuristaan, eikä lainkaan häpeä Sörkän ruusu -titteliä.

1990-luvulla tv-chatit rantautuivat Suomeen ja chattiemäntänä töitä saanut Vappu höpötteli kansalle neljäkin yötä viikossa reilun kahden vuoden ajan, pisimmillään lähes yhdeksän tuntia putkeen.

Tämän jälkeen Vappu siirtyi radion ihmeelliseen maailmaan Kiss FM:lle ja sittemmin Voicelle, jossa hän ehti tehdä kaikkia mahdollisia ohjelmablokkeja aamusta iltaan.

Vappu on myös juontanut Big Brotheria yhteensä viisi kautta ja tanssinut Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa, josta tippumisesta hän ei vieläkään ole täysin päässyt yli. Onneksi hän saa nykyään juontaa kyseistä ohjelmaa!

Vapun ensimmäinen mielikuva Jennistä on Kiss FM:n aamushowsta. Vappu ihaili suunnattomasti hänen ja Henkka Hypöösen, nykyisen avioparin, saumatonta kemiaa.

Livenä Vappu törmäsi Jenniin ensimmäisen kerran vuoden 2006 Venla-gaalassa, jossa juttu alkoi heti luistaa.

KORKOJEN KERA perjantaisin 14.1. alkaen klo 20.00-21.00 MTV3:lla ja AVAlla pikauusintoina klo 22.00-23.00.

AVA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.